Σα Πίντο: Δεν αξίζαμε να χάσουμε

21:28 9/11/2013 - Πηγή: AEK365

Ο ΟΦΗ έχασε στους "Ζωσιμάδες" από τον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1, αποτέλεσμα το οποίο ο Ρικάρντο Σα Πίντο χαρακτήρισε άδικο ενώ πρόσθεσε πως οι παίκτες του δεν είναι 100% έτοιμοι από πλευράς φυσικής κατάστασης.
Στην συνέντευξη Τύπου ο Πορτογάλος τεχνικός του ΟΦΗ, Ρικάρντο Σα Πίντο, τόνισε: «Δεν αξίζαμε να χάσουμε. Θέλαμε περισσότερο το παιχνίδι και δεν ήταν δίκαιη η ήττα για τον ΟΦΗ.

Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι, πολύ οργανωμένοι και δεν αφήσαμε τον ΠΑΣ να κάνει καμία ευκαιρία ενώ επιθετικά είχαμε κάποιες προϋποθέσεις για να πετύχουμε το γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνιστήκαμε με σκοπό να πάρουμε κάτι καλύτερο.
Δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα για να παίξουμε σε 90 λεπτά σε αυτόν τον ρυθμό. Επίσης, ο διαιτητής πολύ εύκολα σφύριζε φάουλ και αυτό δημιούργησε αρκετό εκνευρισμό. Μας φόρτωσε με αρκετά φάουλ με αποτέλεσμα να κλεινόμαστε χωρίς λόγο στην περιοχή μας. Αυτό που πρέπει να βελτιώσουμε είναι η λειτουργία μας στην επίθεση και θα δουλέψουμε αρκετά στην διακοπή ώστε στην συνέχεια να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι».

Keywords
Τυχαία Θέματα