Γλίτωσε με πέναλτι εφεύρεση...

19:18 9/11/2013 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE- 11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΝΟΡΙΤΣ- ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: 3-1
Γήπεδο: Κάροου Ρόουντ

Ανάσα πήρε η Νόριτς που επικράτησε με 3-1 της Γουέστ Χαμ.

Στο 2ο λεπτό ο Γιασκελάινεν είπε όχι σε σουτ του Πίλκινγκτον, ενώ στο 12 ο Ράντι πρόλαβε τον Νόλαν. Τελικά στο 32ο λεπτό, ο Μόρισον με σουτ στην κίνηση έκανε το 1-0 για τη Γουέστ Χαμ.

Η Νόριτς μπήκε δυνατά στην επανάληψη και στο 54' έφερε στα ίσα το ματς με πέναλτι του Χούπερ. Τα «καναρίνια» πίεσαν κι άλλο και ανέτρεψαν το σκορ στο 72ο λεπτό με τρομερή εκτέλεση φάουλ του Σνόντγκρας. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Φερ στο 90ο λεπτό.

NOΡΙΤΣ: Ράντι, Μάρτιν, Τέρνερ, Ρ. Μπένετ, Όλσον, Σνόντγκρας, Χάουσον, Φερ, Πίλκινγκτον (33' Ρέντμοντ), Ελμάντερ, Χούπερ (87' Τζόνσον)

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Γιαασκελάινεν, Ντέμελ, Κόλινς, Τόμκινς, Ρατ, Νομπλ (87' Τζάρβις), Νόλαν, Κόλισον (74' Κ.Κόουλ), Ντάουνινγκ, Τζ. Κόουλ (72' Ντιαμέ), Μόρισον

ΤΣΕΛΣΙ- ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: 2-2
Γήπεδο: Στάμφορντ Μπριτζ

Πιο κοντά από ποτέ στην πρώτη του εντός έδρας ήττα στην Πρέμιερ έφτασε ο Ζοσέ Μουρίνιο, με την Τσέλσι να ισοφαρίσει στο 90+6' με ανύπαρκτο πέναλτι.

Στο 8ο λεπτό ο Αμαλφιτανό έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 30' ο Μίχιλ απέκρουσε όμορφα το σουτ του Όσκαρ. Τελικά στο 45+1' η Τσέλσι πήρε κεφάλι στο σκορ, καθώς ο Μίχιλ απέκρουσε πλασέ του Αζάρ, αλλά ο Ετό'ο με πλασέ έκανε το 1-0.

Στο 57ο λεπτό η κεφαλιά του Λονγκ πέρασε μόλις άουτ, αλλά στο 60' μετά από κόρνερ ο Τσεχ έκανε λάθος και ο Λονγκ με κεφαλιά έκανε το 1-1. Η Τσέλσι προσπάθησε να βγει μπροστά αλλά στο 68ο λεπτό ήρθε η απόλυτη ψυχρολουσία. Ο Σεσενιό έπαιξε το ένα-δύο με τον Ρίτζγουελ και με σουτ έκανε το 2-1 για τη Γουέστ Μπρομ. Τη λύτρωση για την Τσέλσι έδωσε ο Αζάρ με πέναλτι στο 90+6', το οποίο όμως ήταν ανύπαρκτο.

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα (73' Μίκελ), Ραμίρεζ, Λάμπαρντ (64' Μπα), Αζάρ, Όσκαρ (73' Μάτα), Γουίλιαν, Ετό'ο

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Μίχιλ, Ριντ, ΜακΌλεϊ, Όλσον, Ρίτζουελ, Γιάκομπ, Μουλούμπου, Αμαλφιτανό (89' Ποπόφ), Σεσενιό (81' Μόρισον), Μπραντ, Λονγκ (79' Ανιτσέμπε)

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ- ΦΟΥΛΑΜ: 4-0
Γήπεδο: Άνφιλντ

Πλάκα έκανε κόντρα στη Φούλαμ η Λίβερπουλ καθώς την κέρδισε με 4-0 κι έμενε μόνη στη 2η θέση.

Μόλις στο 2ο λεπτό μετά από κόρνερ ο Άγκερ έπιασε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ, αλλά στο 23' οι «κόκκινοι» πήραν κεφάλι στο σκορ. Ο Τζέραρντ εκτέλεσε το φάουλ και ο Αμορεμπιέτα κατά λάθος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Και πριν προλάβει να συνέλθει η Φούλαμ, δέχτηκε και 2ο γκολ στο 26'. Ο Τζέραρντ εκτέλεσε το κόρνερ και ο Σκρτελ με δυνατή κεφαλιά νίκησε τον Στεκέλενμπουργκ. Στο 30' το σουτ του Κουτίνιο πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Στεκέλενμπουργκ είπε όχι σε σουτ του νεαρού άσου της Λίβερπουλ. Τελικά στο 36' ο Χέντερσον έκανε το γύρισμα στην περιοχή και ο Συάρες με όμορφο πλασέ έγραψε το 3-0 για τη Λίβερπουλ.

Στο 49' ο Στεκέλενμπουργκ είπε όχι σε διαδοχικά σουτ των Σουάρες και Στάριτζ, αλλά στο 55' ο Τζέραρντ έβγαλε όμορφα στον Σουάρες, που εκτέλεσε από κοντά τον κίπερ της Φούλαμ για το 4-0.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Μινιολέ, Τζόνσον, Σκρτελ, Άγκερ, Σισοκό (61' Ενρίκε), Λούκας, Τζέραρντ (66' Άλεν), Χέντερσον, Κουτίνιο, Σουάρεζ, Στάριτζ (75' Μόουζες)

ΦΟΥΛΑΜ: Στεκέλενμπουργκ, Ζβέροτιτς (61' Χιουζ), Σεντέρος, Αμορεμπιέτα, Ρίτσαρντσον, Ντεγιάγκα, Σίντουελ, Πάρκερ, Κατσάνικλιτς (46' Ρουίς), Κασάμι, Μπερμπάτοφ (81' Καραγκούνης)

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ- ΚΑΡΝΤΙΦ: 2-0
Γήπεδο: Βίλα Παρκ

Ανάσα πήρε η Άστον Βίλα που επικράτησε με 2-0 της Κάρντιφ κι επέστρεψε στις νίκες μετά από 4 ματς.

Το πρώτο ματς ήταν πολύ κακό με τις δύο ομάδες να μην έχουν ούτε μία καθαρή φάση μπροστά από τις δύο εστίες.

Στο 49ο λεπτό ο Μάρσαλ πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε κεφαλιά του Κόζακ, ενώ στο 66' η κεφαλιά του Μπεντεκέ πέρασε λίγο άουτ. Τελικά στο 76ο λεπτό ο Μπακουνά με τρομερό φάουλ έκανε το 1-0 για τους «χωριάτες» ενώ στο 83' ο Κόζακ με κεφαλιά έκανε το τελικό 2-0.

ΆΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Γκουζάν, Μπακούνα, Φλααρ, Κλαρκ, Μπέικερ, Ελ Αχμαντί (74' Λόουτον), Γουέστγουντ, Σίλα, Τόνεφ, Μπεντεκέ, Κόζακ (88' Μπόουερι)

ΚΑΡΝΤΙΦ: Μάρσαλ, Τέιλορ, Κόκερ, Τέρνερ, Γουίτινγχαμ, Μεδέλ, Οντεμβίγκι (54' Κάμπελ), Γκούναρσον (65' Μουτς), Κόουι, Τέοφιλ, Μπέλαμι (81' Μέιναρντ)

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ- ΧΑΛ: 4-1
Γήπεδο: Σεντ Μέρις

Τρίτη θέση έπιασε η Σαουθάμπτον που επικράτησε εύκολα με 4-1 της Χαλ και συνέχισε την εκπληκτική της πορεία.
Στο 7ο λεπτό ο Χάντλστοουν έκοψε σωτηρία τον Γουόρντ-Πρόους, αλλά στο 15' οι «άγιοι» πήραν κεφάλι στο σκορ. Ο Κλάιν έβγαλε τη σέντρα, ο Λάμπερτ έπιασε την κεφαλιά και ο Σνάιντερλιν από κοντά νίκησε τον Χάρπερ. Στο 19ο λεπτό η κεφαλιά του ΜακΣέιν έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Κλάιν έκανε τη σέντρα από δεξιά, με την μπάλα να περνά απ' όλους. Η Σαουθάμπτον συνέχισε να πιέζει και στο 29ο λεπτό ο Λάμπερτ με πέναλτι έγραψε το 2-0. Η Χαλ κατέρρευσε και στο 37ο λεπτό ο Λαλάνα πέρασε τη μισή Σαουθάμπτον και με όμορφο πλασέ έγραψε το 3-0.

Στο 45-2' η κεφαλιά του Φιγκερόα κόπηκε στη γραμμή, ενώ στο 55' ο Σαγκμπό μείωσε σε 3-1 μετά από λάθος του Γουανιάμα. Τρία λεπτά αργότερα ο Μπόρουτς απέκρουσε το σουτ του Χάντλστοουν, ενώ στ 61' ο Χάρπερ είπε όχι σε σουτ του Λάμπερτ. Το τελικό 4-1 έγρψε ο Ντέιβις με όμορφο πλασέ από το πέναλτι στο 88ο λεπτό.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Μπόρουτς, Κλάιν, Φοντέ, Λόβρεν, Σο, Γουανιάμα (63' Ντέιβις), Σνάιντερλιν, Γουόρντ - Πρόους, Λαλάνα (84' Κορκ), Ροντρίγκεζ, Λάμπερτ (76' Οσβάλντο)

ΧΑΛ: Χάρπερ, Ροσένιορ, Φιγκερόα, Ντέιβις, ΜακΣέιν, Ελμοχαμαντί (46' Κορέν), Μπόιντ (80' Κουίν), Μέιλερ (73' Γκρέιαμ), Χάντλστοουν, Λίβερμορ, Σαγκμπό

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ- ΕΒΕΡΤΟΝ: 0-0
Γήπεδο: Σέλχαρστ Παρκ

Στο 0-0 κόλλησε η Έβερτον μέσα στην έδρα της Πάλας κι έχασε έδαφος στη βαθμολογία.

Στο 5ο λεπτό, το σουτ του Όσμαν πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 17' ο Χάουαρντ είπε όχι σε σουτ του Μπολασιέ και στη συνέχεια απέκρουσε και το πλασέ του Γέντινακ. Στο 22ο λεπτό το σουτ του Μπάρι έφυγε λίγο άουτ, όπως κι εκείνο του Μπάρκλεϊ στο 57'.

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Σπερόνι, Γουόρντ, Γκάμπιντον, Ντελανέι, Μόξι, Γεντινάκ, Ντιγκατσόι (46' Ο'Κίφι), Μπανάν, Τόμας (84' Πάντσεον), Μπολάσι, Σαμά (62' Ζερόμ).

ΈΒΕΡΤΟΝ: Χάουαρντ, Κόουλμαν, Γιαγκέλκα, Ντιστέν, Μπέινς, Μπάρι, ΜακΚάρθι, Μιραλάς (54' Ντεολοφέου), Όσμαν (54' Μπάρκλεϊ), Πίενααρ, Λουκάκου.

Keywords
Τυχαία Θέματα