Ράκιτιτς: Δουλεύουμε για τους εαυτούς μας

13:08 16/8/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Ιβάν Ράκιτιτς προτιμάει να μιλάει για τη δική του ομάδα, τη Μπαρτσελόνα, αν και, όπως υπογράμμισε, σέβεται όλες τις ομάδες, και τη Ρεάλ Μαδρίτης.
Σε δηλώσεις του στη καταλανική εφημερίδα SPORT, ο Κροάτης χαφ τόνισε: "Τους σέβομαι όλους, ακόμη και τη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως προτιμάω να μιλάω για τη δική μου ομάδα.
Δουλεύουμε για τους εαυτούς μας, όπως κάθε ομάδα στο πρωτάθλημα. Είμαστε ικανοί να γίνουμε απειλητικοί και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο.

Προετοιμαζόμαστε κάθε μέρα για αυτό".
Για το μεγάλο ντέρμπι Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ράκιτιτς δήλωσε: "Είναι φυσιολογικό για τις μεγάλες ομάδες να έχουν τέτοιου είδους κόντρα, όμως πρέπει να κοιτάξουμε την ομάδα μας. Έχουμε τους καλύτερους παίκτες".
Τέλος, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Μπαρτσελόνα μίλησε για τον τρόπο παιχνιδιού του: "Δεν μπορώ να πω ότι θα παίξω σαν τον Μέσι ή τον Ινιέστα. Όσοι με έχουν δει να παίζω στη Σεβίλλη, γνωρίζουν και τον τρόπο παιχνιδιού μου. Πιστεύω ότι στη Μπαρτσελόνα θα είναι εύκολο να παίζω με τόσο καλούς παίκτες. Μέχρι στιγμής είναι όλα καλά για μένα, νιώθω χαρούμενους, όμως πρέπει να προσπαθήσω να γίνομαι ολοένα και καλύτερος σε κάθε προπόνηση και κάθε παιχνίδι".

Keywords
Τυχαία Θέματα