Σανιά: Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο Βενγκέρ είπε αυτό το πράγμα

12:17 16/8/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Μπακαρί Σανιά είναι πλέον παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι με τον πρώην προπονητή του, Αρσέν Βενγκέρ, να υποστηρίζει πως είχε συμφωνήσει εδώ και μήνες με τους πρωταθλητές Αγγλίας και τον Γάλλο μπακ να δίνει τη δική του απάντηση.
Συγκεκριμένα, ο Μπακαρί Σανιά δήλωσε: "Δεν είμαι πονηρός. Είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, οπότε δεν θέλω να το σχολιάσω. Αυτό που θα πω είναι ότι έπαιζα στην Άρσεναλ για αρκετά χρόνια. Πάντοτε ήμουν ειλικρινής, κι έδινα τον καλύτερο μου εαυτό. Ακόμη και όταν γύρισα από τραυματισμό και δεν ήμουν στο επιθυμητό επίπεδο,

έπαιζα κανονικά. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είπε αυτό το πράγμα".
Για την αντιμετώπιση που είχε από την Άρσεναλ, ο Σανιά δήλωσε: "Μπορείς να βρεις κάποιον παίκτη στην Ευρώπη που έμεινε έξι χρόνια στο ίδιο συμβόλαιο; Αυτό έκανα στην Άρσεναλ και δεν ζήτησα τίποτα παραπάνω. Εάν ήμουν ο πρώτος που πήγαινε στη Σίτι, τότε εντάξει, όμως δεν ξέρω τι να σκεφτώ. Κάθε φορά που φεύγει κάποιος από την ομάδα, τον κατηγορούν.
Για μένα ήταν η πιο σωστή απόφαση και είμαι χαρούμενος για αυτό. Δεν με νοιάζει τι σκέφτονται. Δεν είμαι ο πρώτος που φεύγει από την ομάδα, ούτε ο τελευταίος".
Ο Σανιά μίλησε και για τη μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Σίτι: "Ήξερα ότι έπρεπε να πάω στη Σίτι, ανεξάρτητα από το τι έγινε. Έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα στο μυαλό μου. Ήθελα να αλλάξω παραστάσεις, να απογειώσω την καριέρα μου. Είμαι 31 ετών και ήταν στιγμή να φύγω. Δεν έπαιξαν ρόλο τα λεφτά".

Keywords
Τυχαία Θέματα