Πρόκριση για ΠΑΟ

19:06 15/1/2014 - Πηγή: AEK365

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ:0-1
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ: Ρεβάνς στη φάση των «16»
ΓΗΠΕΔΟ: Ψαχνά

Ο Παναθηναϊκός χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα νίκησε τον Ηρακλή Ψαχνών στη ρεβάνς με 1-0 (3-0) για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας

και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου.
Στην επόμενη φάση η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού, Ολυμπιακός Βόλου - Αστέρας Μαγούλας με τους Βολιώτες να έχουν το προβάδισμα μετά τη νίκη τους με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι.

Το ματς

Ο ρυθμός από το ξεκίνημα δεν ήταν καλός με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να συνηθίσουν τον αγωνιστικό χώρο. Στα πρώτα λεπτά ο Ηρακλής μπήκε με ενθουσιασμό και είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης. Μάλιστα, ο Μπουμάλ σκόραρε, ωστόσο το τέρμα του ακυρώθηκε ορθώς ως οφσάιντ. Στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός ανέβασε ρυθμό, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, αφού το αποτέλεσμα του ημιχρόνου τους βρήκε ισόπαλους με 0-0.
Στην επανάληψη οι «πράσινοι» διατήρησαν ένα καλό ρυθμό, οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και κάπου εκεί έγινε το 0-1 με τον Ατζαγκούν στο 71' για να «κλείσει» οριστικά η πρόκριση στην επόμενη φάση και να εξελιχθεί από εκεί και πέρα μία αναμέτρηση τυπικής διαδικασίας.

Ηρακλής Ψαχνών (Θωμάς Γράφας): Αθανασόπουλος, Παληγεώργος (55' Γκεμίσης), Νικολόπουλος, Τζανής, Μπακομήτρος (46' Τζιμόντζι), Πατσατζόγλου, Καλαϊτζίδης, Κοιλιάρας, Τσούτσης, Ντάνιελ, Μπουμάλ (46' Ντελέκος).

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Κοτσόλης, Σπυρόπουλος, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Δώνης, Ζέκα (74' Αναστασόπουλος), Ατζαγκούν, Κλωναρίδης, Μπαϊράμι (57' Αμπέντ), Καρέλης (67' Μουζακίτης).

Keywords
Τυχαία Θέματα