ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Μάντζαρης: "Δυνατά από την αρχή"

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης επισήμανε πως ο Ολυμπιακός πρέπει να μπει δυνατά από το ξεκίνημα του αγώνα προκειμένου να κάνει καλή εμφάνιση.

"Έχουμε ένα παιχνίδι μετά την βαριά ήττα από την Αρμάνι Τζινς Μιλάνο. Με τον Πανιώνιο προσπαθήσαμε να αλλάξουμε την εικόνα μας και το καταφέραμε. Είπαμε να γυρίσουμε σελίδα και να κάνουμε μια καινούργια αρχή. Κάθε ομάδα στον όμιλό μας μπορεί να κερδίσει παντού. Αν θέλουμε να

περάσουμε στην επόμενη φάση, δεν πρέπει να χάσουμε στην έδρα μας. Από εκεί ξεκινάμε. Έπειτα πρέπει να φτάσουμε σε μια καλή απόδοση και να από την αρχή να κάνουμε καλή εμφάνιση. Πρέπει να μπούμε πολύ δυνατά στην άμυνα και στην επίθεσή, όπως με την Φενέρ και σε αυτό βασιζόμαστε στην βοήθεια του κόσμου που θα δώσει βροντερό παρών και τον ευχαριστούμε πολύ", είπε αρχικά ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε για τον Έισι Λο:

"Εχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ για τον Έισι. Μιλάγαμε πριν φύγει για τις ΗΠΑ. Μια χρονιά μαζί δεν μπορούμε να βγάλουμε, του εύχομαι περαστικά και μακάρι να γυρίσει δυνατός. Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα μας. Προσπαθούμε να βρούμε πώς θα αναπληρώσουμε το κενό του μέσα από την ομάδα. Υπάρχει και η βοήθεια του Μάρντι (σ.σ Κόλινς) που έχει έρθει τώρα. Νομίζω εγώ, ο Κώστας (σ.σ Σλούκας) και ο Δημήτρης (σ.σ Κατσίβελης) πρέπει να δώσουμε το κάτι παραπάνω και να βοηθήσουμε την ομάδα , όπως κάνουμε τόσο καιρό, γιατί φέτος οι τραυματισμοί ήταν πάρα πολλοί".

Keywords
Τυχαία Θέματα