Νεϊμάρ: Ήρθα για τίτλους

18:41 15/1/2014 - Πηγή: AEK365

Συνέντευξη στην καταλανική εφημερίδα Sport παραχώρησε ο Νεϊμάρ τονίζοντας ότι πήγε στην Μπαρτσελόνα για να κατακτήσει όσους περισσότερους τίτλους γίνεται. "Πρωτάθλημα, κύπελλο, Champions League, Παγκόσμιο Κύπελλο. Συμμετέχω σε όλα και θέλω να τα κατακτήσω όλα, γιατί κάθε τρόπαιο έχει τη δική του αξία .Ελπίζω να γράψω ιστορία με τον σύλλογό μου και με τη Σελεσάο", είπε ο Βραζιλιάνος και συνέχισε αναφερόμενος στη Χρυσή Μπάλα.

"Το εκτιμώ πολύ (σ.σ. το ότι με ψήφισε ο Μέσι). Είναι τιμή μου και είμαι πολύ χαρούμενος που ψηφίστηκα ανάμεσα στους καλύτερους του κόσμου. Δεν μπορώ να πω ότι η νίκη του Ρονάλντο είναι άδικη. Ο Κριστιάνο και ο Μέσι είναι διαφορετικοί παίκτες, αλλά κάνουν και οι δύο τη διαφορά.

Είναι περίεργο για μένα γιατί μέχρι πριν τέσσερα χρόνια, τα είδωλά μου ήταν ο Μέσι, ο Τσάβι, ο Ινιέστα και ο Ρονάλντο και τώρα βρίσκομαι μαζί τους σε μια τέτοια εκδήλωση. Είναι ένα φοβερό συναίσθημα που σε κάνει να νιώθεις ολοκληρωμένος. Είμαι πολύ χαρούμενος για το ξεκίνημά μου εδώ και ξέρω ότι μπορώ να κάνω ακόμα περισσότερα για το σύλλογο. Ο Ντάνι (σ.σ. Άλβες) με έχει βοηθήσει πολύ. Ήταν πολύ σημαντικός για την προσαρμογή μου εδώ, είναι ένας σπουδαίος φίλος που με βοηθάει".

Οσο για τη μάχη του τίτλου στην Primera, είπε: "Είμαστε τρεις πολύ μεγάλες ομάδες που διεκδικούμε τον τίτλο. Η Ατλέτικο και η Ρεάλ παίζουν πολύ καλά, αλλά μπορούμε να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο και είμαι πεπεισμένος ότι στο τέλος θα είμαστε πρωταθλητές. Δεν μπορώ να περιμένω (σ.σ. να παίξω κι άλλο με τον Μέσι). Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά και να βοηθήσουμε την ομάδα"

Keywords
Τυχαία Θέματα