Πρίγκιπας…next week!

22:40 20/10/2011 - Πηγή: AEK365

Ένα έργο που δεν θα τελειώσει σύντομα έχει καταντήσει η έλευση του πρίγκιπα στην Ελλάδα. Ο Σουλτάν Αλ Σαούν ανέβαλε μέσω του Βλάση Τσάκα την έλευσή του στην Αθήνα, η οποία είχε προγραμματιστεί για την Παρασκευή (21/10), για την επόμενη εβδομάδα. Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο Βλάσης Τσάκας

την Παρασκευή θα δώσει στην δημοσιότητα την πρόταση του Πρίγκιπα ενώ αναμένεται ραντεβού ανάμεσα στους δικηγόρους των δύο πλευρών.

Παράλληλα, σύμφωνα με τον μάνατζερ από την Καβάλα το πρωί της Παρασκευής αναμένεται να δοθεί στο φως της δημοσιότητας η πρόταση του Σαουδάραβα ως «απάντηση» στην διαρροή Βαρδινογιάννη. Αυτό που ζητά ο Σουλτάν είναι η 'ανταλλαγή' μετοχών και χρημάτων μέσω τραπέζης! Βέβαια αυτό που πρέπει να τονίσουμε είναι ότι καμία τράπεζα δεν μπορεί να σου διασφαλίσει ότι τα χρήματα θα πάνε στον Παναθηναϊκό.

«Δεν θα βάλουμε τα λεφτά μας για να τα διαχειριστούν άλλοι'», ήταν τα λόγια του Τσάκα όσον αφορά τα 15 εκατομμύρια και τον τρόπο που ζήτησε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης να μπουν ως αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

To be continued...

Keywords
Τυχαία Θέματα