Πλήρωσε τα λάθη του Ατρόμητος

17:05 10/11/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 11η αγωνιστική

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: 2-1

ΓΗΠΕΔΟ: Νέα Σμύρνη

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δασκαλόπουλος

Πολύ σημαντική νίκη πέτυχε ο Πανιώνιος επικρατώντας με 2-1 του Ατρομήτου. Μια γκάφα του Σηφάκη και ένα χέρι του

Φυτανίδη έδωσαν τους τρεις βαθμούς στην ομάδα της Νέας Σμύρνης με τους Περιστεριώτες να πληρώνουν τα λάθη τους.

Το ματς ξεκίνησε με μεγάλη ευκαιρία του Ατρομήτου όταν στο 1ο λεπτό ο Ναπολεόνι έκανε από καλή θέση το πλασέ με την μπάλα να περνά δίπλα από το δοκάρι. Στο 5' όμως μετά το τραγικό λάθος του Σηφάκη ο οποίος δεν κοντρόλαρε σωστά ο Γιάννου έκλεψε την μπάλα και δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0. Ο Ταυλαρίδης στο 9' έπιασε την κεφαλιά όμως ο Αυλωνίτης με τάκλιν έκοψε την μπάλα πριν περάσει τη γραμμή. Δέκα λεπτά μετά ο Παπαδόπουλος απείλησε με κεφαλιά. Από εκεί και πέρα ο ρυθμός έπεσε. Φτάνουμε λοιπόν στο 37' όταν ο Πανιώνιος κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Φυτανίδη. Ο Αραβίδης το εκτέλεσε και έγραψε το 2-0.

Δυνατό το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος χωρίς όμως μεγάλες φάσεις. Ο Ατρόμητος κέρδισε φάουλ σε καλή θέση στο 66' αλλά ο Πίτου Γκαρσία εκτέλεσε ψηλά άουτ. Τέσσερα λεπτά μετά ο Δημούτσος με δυνατό σουτ δεν άφησε περιθώρια στον Γιαννακόπουλο και μείωσε. Το γκολ ανέβασε πολύ τους παίκτες του Παράσχου και στο 78' χάθηκε απίστευτη ευκαιρία με τον Παπαδόπουλο προ κενής εστίας να πλασάρει άουτ. Ο Πανιώνιος στο 81' απείλησε με μια κεφαλιά του Καπάνταη. Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι πίεσαν αλλά το σκορ δεν άλλαξε.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Νίκος Παντελής): Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Κούρος, Κουλουχέρης, Μητρόπουλος, Κολοβός (86'Παντίδος), Μενδρινός (79'Καπάνταης), Γιάννου, Αραβίδης (72'Καλτσάς).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Σηφάκης, Φυτανίδης (57'Πίτου Γκαρσία), Ταυλαρίδης (83'Καραμάνος), Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Ούμπιντες, Καραγκούνης (39'Μπρίτο), Ναπολεόνι, Παπαδόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα