«Σκόρπισε» την Μπέτις η Μπάρτσα

14:56 10/11/2013 - Πηγή: AEK365

ΙΣΠΑΝΙΑ ΛΑ ΛΙΓΚΑ 13η αγωνιστική

ΡΕΑΛ ΜΠΕΤΙΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: 1-4

ΓΗΠΕΔΟ: Μπενίτο Βιγιαμαρίν

Επιβλητική εμφάνιση για την Μπαρτσελόνα που πέρασε με άνεση από την Ανδαλουσία διαλύοντας με 4-1 την

Μπέτις. Οι "μπέτικος" ξεκίνησαν καλύτερα από την Μπάρτσα και στο 16' έχασαν καλή ευκαιρία όταν ο Βαλντές είπε "όχι" στον Μολίνα ενώ δύο λεπτά μετά σταμάτησε και το σουτ του Κάρλος. Στο 22' ο Μέσι βγήκε αλλαγή καθώς τραυματίστηκε. Με την είσοδο του Ινιέστα οι "μπλαουγκράνα" ανέβηκαν. Απείλησαν στο 25' με τον Νεϊμάρ και δέκα λεπτά μετά ο Βραζιλιάνος έκανε το 0-1. Πριν συνέλθει η Μπέτις ήρθε και το 0-2 όταν στο 37' ο Πέδρο με μια εντυπωσιακή επέλαση και πλασέ δεν άφησε περιθώρια στον Σάρα. Η Μπέτις προσπάθησε να αντιδράσει και στο 51' είχε δοκάρι με τον Νόνο. Εννέα λεπτά μετά ο Νεϊμάρ δεν μπόρεσε με διπλή ευκαιρία να νικήσει τον Σάρα. Στο 63' όμως ο Φάμπρεγας σημάδεψε σωστά και έκανε το 0-3 ενώ στο 79' πέτυχε ένα ακόμα γκολ για τους Καταλανούς. Στις καθυστερήσεις η Μπέτις κέρδισε πέναλτι και ο Μολίνα διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

Ρ.ΜΠΕΤΙΣ: Σάρα, Σταϊνχόφερ, Κάρο Φιγκουέρας, Νάτσο, Τσάβι Τόρες, Νόνο (74'Ματίγια), Βαντίγιο, Βερντού, Χουάν Κάρλος (66'Ντιντάκ), Μολίνα.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλντές, Άλβες, Πουγιόλ, Μπαρτρά, Μοντόγια, Σονγκ, Τσάβι, Φάμπρεγας (80'Σέρχι Ρομπέρτο), Πέδρο, Μέσι (22'Ινιέστα), Νεϊμάρ (72'Τέγιο).

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: Μαδριγάλ

Μπλόκο για την Ατλέτικο στο Λεβάντε όπου αναδείχθηκε ισόπαλη, 1-1 με τη Βιγιαρεάλ. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν ιδανικά το ματς καθώς μόλις στο 2ο λεπτό άνοιξαν το σκορ χάρη στο αυτογκόλ του Μάριο. Η Βιγιαρεάλ όμως "πλήρωσε" με το ίδιο νόμισμα καθώς ισοφάρισε στο 72' με αυτογκόλ του Χουανφράν.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Σέρχιο Ασένχο, Μάριο, Μουσάτσιο, Γκάμπριελ, Χάουμε Κόστα, Κάνι, Μπρούνο Σοριάνο, Πίνα (60'Τριγκουέρος), Ερνάν Πέρεθ (60'Ακίνο), Περέιρα (73'Περμπέτ), Ούτσε.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ.: Κουρτουά, Χουανφράν, Μιράνδα, Αλντερβαϊρέλντ, Ινσούα, Τιάγκο, Γκάμπι, Κόκε, Ραούλ Γκαρθία (62'Αρντά), Βίγια, Ντιέγκο Κόστα (81'Αντριάν).

ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: 2-2

ΓΗΠΕΔΟ: Μεστάγια

Η Βαλένθια συνεχίζει τις προβληματικές εμφανίσεις και αναδείχθηκε ισόπαλη, 2-2 με τη Βαγιαδολίδ στο Λεβάντε. Οι φιλοξενούμενοι "πάγωσαν" το Μεστάγια με τον Γκέρα να κάνει στο 9ο λεπτό το 0-1. Ο Παμπόν απάντησε στο 29' αλλά η Βαγιαδολίδ "χτύπησε" και πάλι καθώς στο 50' ο Αλκατράθ της έδωσε και πάλι το προβάδισμα. Έξι λεπτά μετά οι "νυχτερίδες" είχαν δοκάρι με τον Παρέχο και στο 76' κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Φενγκουλί.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Γκουαΐτα, Μπαραγκάν, Ρικάρντο Κόστα, Ματιού, Μπερνάτ, Χάβι Φουέφο, Παρέχο, Μπανέγκα (46'Κανάλες), Παμπόν, Πιάτι (77'Φεγκουλί), Αλκάθερ (73'Πόστιγκα).

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: Μαρίνιο, Αλκατράθ, Μαρκ Βαλιέντε, Ρουέδα, Πένια, Σάστρε, Άλβαρο Ρούμπιο (87'Μπαράχα), Ρόσι, Λάρσον (82'Οσόριο), Μπέργκντιτς (78'Ραμά), Χάβι Γκέρα.

ΕΣΠΑΝΙΟΛ-ΣΕΒΙΛΛΗ: 1-3

ΓΗΠΕΔΟ: Κορνεγιά Ελ Πρατ

Σημαντική νίκη για τη Σεβίλλη που πέρασε από τη Βαρκελώνη επικρατώντας 3-1 της Εσπανιόλ. Οι Ανδαλουσιανοί ξεκίνησαν εκπληκτικά το ματς καθώς μόλις στο 3ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Φάσιο και έξι λεπτά έκανε το 0-2 με τον Βιτόλο. Η Εσπανιόλ μείωσε με τον Σέρχιο Γκαρθία στο 23' αλλά ο Μπακά στο 58' σφράγισε τη νίκη της Σεβίλλης. Ο Ράκιτιτς στο 68' εκτέλεσε απευθείας φάουλ στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι. Στο 84' η Εσπανιόλ έμεινε με δέκα καθώς αποβλήθηκε ο Σάντσεθ.

ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Κασίγια, Ραούλ, Βίκτορ Σάντσεθ, Σίντνεϊ, Γκαρθία, Λανθαρότε (50'Θιεβί), Ε. Μορένο, Χάβι Λόπεθ, Φουέντες, Σιμάο (70'Πίτσι), Άμπραχαμ (46'Κόρδοβα).

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπέτο, Φιγκουέιρας, Παρέχα (53'Κριστόφορο), Φάσιο, Α.Μορένο, Καρίσο, Ιμπόρα, Χάιρο (76'Περότι), Ράκιτιτς, Βιτόλο (89'Ρέγες), Μπακά.

Keywords
Τυχαία Θέματα