Επίδειξη δύναμης από Γιούβε…

15:27 10/11/2013 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ- ΝΑΠΟΛΙ: 3-0
Γήπεδο: Γιουβέντους Στάντιουμ

Απαντήσεις έδωσε η Γιουβέντους που έκανε πλάκα στη Νάπολι, την κέρδισε με 3-0 και πλησίασε στον βαθμό από τη Ρόμα.

Η Γιουβέντους μπήκε δυνατά στο ματς και άνοιξε το σκορ μόλις στ 2ο λεπτό. Ο Τέβες σούταρε έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και στρώθηκε στον Γιορέντε που με προβολή έκανε το 1-0. Στο 9ο λεπτό ο Ρέινα απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Ίσλα από το μισό μέτρο, ενώ στο 21' ο Μπουφόν έπεσε και μπλόκαρε το σουτ του Αρμέρο. Ένα λεπτό αργότερα ο Ιγκουαΐν γύρισε πανέμορφα στην

περιοχή αλλά το σουτ του πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 25' ο Ρέινα έπεσε και απέκρουσε το όμορφο σουτ του Τέβες έξω από την περιοχή. Στο 27ο λεπτό το διαγώνιο σουτ του Ασαμόα πέρασε λίγο άουτ, όπως κι εκείνο του Ινσίνιε στο 34'. Στο 38ο λεπτό ο Γιορέντε έπιασε εξ επαφής την κεφαλιά αλλά ο Ρέινα είπε ξανά όχι, ενώ στο 42΄το νέο διαγώνιο σουτ του Ινσίνιε έξυσε το δοκάρι του Μπουφόν.

Στο 52ο λεπτό ο Μπουφόν απέκρουσε εντυπωσιακά το απ' ευθείας φάουλ του Ινσίνιε, ενώ στο 57' η κεφαλιά του Τέβες, δεν ανησύχησε τον Ρέινα. Ο Ισπανός κίπερ στο 59' απέκρουσε τα σουτ των Βιδάλ και Τέβες, ενώ στο 64' ο Χάμσικ βρέθηκε φάτσα με τον Μπουφόν αλλά σούταρε άουτ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό οι Βιδάλ και Τέβες έκρυψαν την μπάλα αλλά ο πρώτος πλάσαρε άουτ από το ένα μέτρο, αλλά στο 74' ο Πίρλο με τρομερό φάουλ έκανε το 2-0. Στο 78' ο Μπουφόν είπε όχι σε σουτ του Μέρτενς αλλά στο 80' ο Πογκμπά με ένα πανέμορφο γκολ (σουτ στην κίνηση έξω από την περιοχή), έκανε το 3-0. Στο 84ο λεπτό η Γιουβέντους έχασε τον Ογκμπόνα με κόκκινη κάρτα, αλλά στη συνέχεια δεν απειλήθηκε καθόλου.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Ογκμπόνα, Ίσλα, Βιδάλ (86' Μαρκίζιο), Πίρλο, Πογκμπά, Ασαμόα, Τέβες (85' Πελούζο), Γιορέντε (88' Κουαλιαρέλα)

ΝΑΠΟΛΙ: Ρέινα, Μάτζιο, Αλμπιόλ, Φερνάντες, Αρμέρο, Μπεχράμι, Ινλέρ (79' Ζαπάτα), Καγιεχόν (71' Μέρτενς), Χάμσικ, Ινσίνιε, Ιγκουαΐν.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: 2-1
Γήπεδο: Αρτέμιο Φράνκι

Την καταπληκτική της πορεία συνέχισε η Φιορεντίνα, που κέρδισε με 2-1 την Σαμπντόρια και έπιασε πεντάδα.

Στο 2ο μόλις λεπτό ο Μπόρχα Βαλέρο αστόχησε από ιδανική θέση, αλλά στο 11' ο Ρόσι με πέναλτι έκανε το 1-0. Οι «βιόλα» συνέχισαν να πιέζουν και στ 17' ο Βαλέρο έστρωσε στον Ρόσι που με τρομερό πλασέ έκανε το 2-0. Στο 23' ο Νέτο είπε όχι σε σουτ του Γκαμπιαντίνι ενώ στο33' και στο 43' τα σουτ των Ρόσι και Ομπιάνγκ έφυγαν λίγο άουτ.

Στο 54ο λεπτό ο Ντα Κόστα είπε όχι σε σουτ του Κουαδράδο, όπως έκανε και στο 659' σε προσπάθεια του Φερνάντες. Τελικά στο 74ο λεπτό ο Γκαμπιαντίνι με όμορφο πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-1 για τη Σαμπντόρια, ενώ στο 90+1' η κεφαλιά του Μουστάφι πέρασε μόλις άουτ.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Νέτο, Πασκουάλ, Σάβιτς, Ροντρίγκες, Τόμοβιτς, Φερνάντες (84' Βεσίνο), Βαλέρο, Ακουϊλάνι, Κουαδράδο (78' Ρέμπιτς), Ρόσι, Χοακίν (69' Βάργκας).

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Ντα Κόστα, Μουστάφι, Παλόμπο, Ρεγκίνι, Ντε Σιλβέστρι, Ομπιάνγκ, Κρστίσιτς, Γκέντσογλου (52' Βζόλεκ), Μπεράρντι (61' Γκαβάτσι), Γκαμπιαντίνι (84' Πότσι), Έντερ.

ΡΟΜΑ- ΣΑΣΟΥΟΛΟ: 1-1
Γήπεδο: Ολίμπικο

Έμφραγμα στις καθυστερήσεις για τη Ρόμα που έμεινε στο 1-1 με τη Σασουόλο

Η Ρόμα πίεσε από την αρχή και στο 7' το σουτ του Πιάνιτς πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Ντε Σάνκτις είπε όχι σε σουτ του Μπεράρντι. Τελικά στο 19ο λεπτό ο Φλορέντζι μπήκε όμορφα στην περιοχή, έκανε το σουτ, με τον Πέγκολο να αποκρούει και τον Λόνγκι να στέλνει κατά λάθος την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Σο 45+1' ο Ακέρμπι πρόλαβε τον Λιάγιτς ενώ στο επόμενο λεπτό ο Πέγκολο πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε τακουνάκι του στράικερ της Ρόμα.

Στο 53ο λεπτό το σουτ του Λιάγιτς έφυγε λίγο άουτ, όπως κι εκείνο του Μαϊκόν δύο λεπτά αργότερα, ενώ στο 62' ο Πέγκολο απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Λιάγιτς. Στο 82ο λεπτό ο Ντε Σάνκτις είπε όχι σε σουτ του Φαρίας όπως έκανε και ο Πέγκολο σε σουτ του Λιάγιτς στο 89'. Η Σασουόλο πήρε την ισοπαλία στο 90+4' με όμορφο σουτ του Μπεράρντι.

ΡΟΜΑ: Ντε Σάνκτις, Μαϊκόν, Μπουρντίσο, Κάσταν, Μπαλτζαρέτι, Ντε Ρόσι, Πιάνιτς (76' Καπράρι), Στρούτμαν, Φλορέντζι (84' Μαρκίνιο), Μποριέλο (33' Μπράντλεϊ), Λιάγιτς.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Πέγκολο, Αντέι, Μπιάνκο, Ακέρμπι, Κατσόλα (72' Κούρτιτς), Μαρόνε, Μαγκνανέλι (77' Ζάζα), Λόνγκι, Μπεράρντι, Φλόρες, Μισιρόλι (64' Φαρίας).

ΚΑΛΙΑΡΙ- ΤΟΡΙΝΟ: 2-1
Γήπεδο: Σεντ Ελία

Μεγάλη νίκη με 2-1 πέτυχε η Κάλιαρι κόντρα στην Τορίνο.

Η πρώτη καλή φάση του αγώνα ανήκε στην Κάλιαρι, καθώς στο 13' ο Έρικσον έπιασε μακρινό σουτ και ανάγκασε τον Παντέλι σε δύσκολη επέμβαση, ενώ στο 29' ο Αβράμοφ απέκρουσε όμορφα το σουτ του Ιμόμπιλε. Τελικά στο 44ο λεπτό η Κάλιαρι πήρε κεφάλι στο σκορ, με όμορφη εκτέλεση φάουλ του Κόντι.

Η Τορίνο μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και στο 52' ο Ελ Καντουρί έβγαλε όμορφα για τον Ιμόμπιλε που με άψογο πλασέ έκανε το 1-1. Τη νίκη στην Κάλιαρι έδωσε στο 88ο λεπτό ο Λιβάγια.

ΚΑΛΙΑΡΙ: Αβράμοφ, Αστόρι, Μούρου, Ροσέτινι, Πιζάνο (75' Κόσου), Κόντι, Ναϊνγκολάν (88' Καμπρέρα), Ντεσένα, Έρικσον, Ιμπαρμπό, Σάου (81' Ιμπραΐμι).

ΤΟΡΙΝΟ: Παντέλι, Ντ'Αμπρόζιο, Μορέτι, Νταρμιάν, Μπόβο, Βίβες, Μπάσα, Μπρίγκι (90' Μετζιορίνι), Τσέρτσι, Ελ Καντουρί (69' Μπελόμο), Ιμόμπιλε.

ΠΑΡΜΑ- ΛΑΤΣΙΟ: 1-1
Γήπεδο: Ένιο Ταρτίνι

Στο 1-1 κόλλησε η Λάτσιο μέσα στην έδρα της Πάρμα κι έχασε κι άλλο έδαφος στη βαθμολογία.

Στο 7ο λεπτό, μετά από κόρνερ, η κεφαλιά του Ράντου πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 8' το σουτ του Μαρκιόνι έξυσε το δοκάρι της Λάτσιο. Στο 23ο λεπτό ο Κεϊτά έφυγε στην κόντρα, αλλά ο Μιράντε πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση, ενώ στο επόμενο λεπτό ήταν η σειράς του Μαρκέτι να σταματήσει το σουτ του Όμπι. Στο 38ο λεπτό ο Παλαντίνο έκανε όμορφο γύρισμα αλλά ο Μαρκέτι του είπε όχι, ενώ στο 39' το πλασέ του Κεϊτά έξυε το δοκάρι της Πάρμα.

Στο 49ο λεπτό ο Μαρκέτι είπε όχι σε σουτ του Σανσόνε και στην κόντρα ο Καντρέβα έκανε απίστευτη κούρσα από δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Κεϊτά που πέρασε και τον Μιράντε κι έγραψε το 1-0. Στο επόμενο λεπτό ο Κασάνο αστόχησε από ιδανική θέση, ενώ στο 53' το σουτ του Σανσόνε έφυγε μόλις άουτ. Στο 58' το σουτ του Κεϊτά ανησύχησε τον Μιράντε, ενώ στο 63' ο Λουκαρέλι με όμορφη κεφαλιά μετά από κόρνερ, έφερε στα ίσα το ματς. Στο 72ο λεπτό ο Μιράντε είπε όχι σε σουτ του Καντρέβα, ενώ στο 85ο λεπτό αποβλήθηκε ο Ρόζι της Πάρμα.

ΠΑΡΜΑ: Μιράντε, Κασάνι, Λουκαρέλι, Φελίπε, Ρόζι, Όμπι (26' Βαλντές), Μαρκιόνι, Παρόλο, Γκόμπι, Παλαντίνο (44' Σανσόνε), Κασάνο (80' Αμάουρι).

ΛΑΤΣΙΟ: Μαρκέτι, Περεϊρίνια (86' Καβάντα), Τσάνα, Ράντου, Νοβαρέτι, Ονάτζι, Λεντέσμα, Ερνάνες (68' Μπίλια), Καντρέβα, Κλόζε (82' Φλοκάρι), Κεϊτά.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ- ΜΠΟΛΟΝΙΑ: 2-1
Γήπεδο: Αντζούρι Ντ' Ιτάλια

Ανάσα πήρε η Αταλάντα που επικράτησε με 2-1 της Μπολόνια.

Η Αταλάντα μπήκε δυνατά στο ματς κι έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 6ο λεπτό, όταν ο Λιβάγια έπιασε την κεφαλιά εξ επαφής, αλλά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ. Στο 9' η Μπολόνια απάντησε στις ευκαιρίες, καθώς μετά από φάουλ του Ντιαμάντι, ο Σόρενσεν έστειλε με κεφαλιά λίγο άουτ την μπάλα, ενώ στο 17' οι Ραϊμόντι και Μοράλες έπαιξαν το ένα-δύο με τον Αργεντινό να σουτάρει λίγο άουτ από καλή θέση. Στο 20' ο Κούρτσι απέκρουσε το σουτ του Ντε Λούκα και στο 31' ο Κονσίλι είπε όχι στο σουτ του Κριστάλδο.

Στο 56' ο Κονέ δοκίμασε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 58' ο Μαρλινγκό αστόχησε από καλή θέση. Στο 59' ο Κούρτσι είπε όχι σε σουτ του Λιβάγια, ο οποίος στο 63' σούταρε από καλή θέση, με την μπάλα να περνά μόλις άουτ. Τελικά στο 74ο λεπτό ο Μπρίβιο με διαγώνιο σουτ από αριστερά άνοιξε το σκορ για την Αταλάντα. Η Μπολόνια αντέδρασε άμεσα και στο 76' μετά από κεφαλιά του Κριστάλδο στο δοκάρι ο Μπιάνκι με νέα κεφαλιά έκανε το 1-1. Τη νίκη στην Αταλάντα έδωσε στις καθυστερήσεις ο Λιβάγια.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Κονσίλι, Μπρίβιο, Στεντάρντο, Κανίνι, Σκαλόνι, Μιλιάτσιο (68' Μπασέλι), Μοράλες (86' Μπριέντζα), Κιγκαρίνι, Ραϊμόντι, Ντε Λούκα (57' Μαριλούνγκο), Λιβάγια.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Κούρτσι, Άντονσον, Γκάρικς, Σόρενσεν, Λασάλτ (63' Ντέλα Ρόκα), Κονέ, Κριν, Κρέσπο (74' Μπιάνκι), Μορλέο, Κριστάλδο (82' Χριστοδουλόπουλος), Ντιαμάντι.

ΚΙΕΒΟ- ΜΙΛΑΝ: 0-0
Γήπεδο: Μαρκ Αντόνιο Μπεντεγκόντι

Από τα κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Μίλαν, που δεν μπόρεσε να κερδίσει ούτε την Κιέβο (0-0) και έμεινε εκτός δεκάδας. Τρίζει επικίνδυνα η καρέκλα του Αλέγκρι.

Στο 7ο λεπτό ο Κακά τροφοδότησε τον Μεσές, ο οποίος από καλή θέση, σούταρε άουτ, ενώ στο 16' ο Αμπιάτι είπε όχι σε σουτ του Εστιγκαρίμπια, όπως έκανε και ο Πουτζιόνι σε προσπάθεια του Μουντάρι δύο λεπτά μετά. Η Μίλαν πίεσε στα τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου μέρους κι έχασε δύο καλές ευκαιρίες με τον Πόλι στο 40' και στο 42'.

Στο 46ο λεπτό το διαγώνιο σουτ του Μουντάρι έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 51' ο Αμπιάτι απέκρουσε το σουτ του Θερό και ο Ριγκόνι στη συνέχεια αστόχησε προ κενής εστίας. Στο 57' το σουτ του Κακά έξυσε το δοκάρι του Πουτζιόνι, ο οποίος στο 59' πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Εμάνουελσον από αριστερά. Στο 60' ο Πουτζιόνι σταμάτησε εντυπωσιακά και τον Μεσές, ενώ στο 83' αποβλήθηκε ο Ρικάρντο Μοντολίβο κι ενώ στο 79' ο Ρομπίνιο είχε δοκάρι για τη Μίλαν. Στο 89' αποβλήθηκε και ο Πελισιέ της Κιέβο.

ΚΙΕΒΟ: Πουτζιόνι, Φρέι, Νταϊνέλι, Σέζαρ, Ραντοβάνοβιτς, Πάμιτς, Εστιγκαρίμπια (46' Χετεμάι), Σάτρντο, Ριγκόνι, Παλόσκι (80' Ακόστι), Θερό (65' Πελισιέ).

ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Αμπάτε, Ζαπάτα, Μεσές, Εμάνουελσον, Μοντολίβο, Πόλι (78' Κονστάντ), Ντε Γιονγκ, Μουντάρι (66' Ρομπίνιο), Μάτρι, Κακά (84' Κριστάντε).

ΤΖΕΝΟΑ- ΒΕΡΟΝΑ: 2-0
Γήπεδο: Λουίτζι Φεράρις

Σημαντική νίκη με 2-0 πέτυχε η Τζένοα κόντρα στη Βερόνα και ανέβηκε στη βαθμολογία.

Η Τζένοα μπήκε καλύτερα στο ματς και στο 29ο λεπτό ο Πορτανόβα με κεφαλιά μετά από κόρνερ άνοιξε το σκορ. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν κι άλλο το ρυθμό και πέτυχαν και 2ο γκολ στο 35' με σουτ του Κούτσκα. Και τις δύο ασίστ έβγαλε ο Ματουζαλέμ.

Στην επανάληψη η Βερόνα προσπάθησε να απαντήσει κι έχασε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει κάποιο γκολ.

ΤΖΕΝΟΑ: Περίν, Αντονίνι, Πορτανόβα, Μανφρεντίνι, Κόφι, Ματουζαλέμ (61' Λόντι), Βρσάλικο, Αντονέλι (51' Μαρκέζε), Κούτσκα (88' Σαμπιρίζι), Τζιλαρντίνο, Φετφατζίδης.

ΒΕΡΟΝΑ: Ράφαελ, Γκονζάλες, Μαϊέτα, Κατσιατόρε (60' Κάκια), Αγκοστίνι, Ζορζίνιο, Ρομούλο, Χάλφρεντσον (29' Ντονάτι), Ιτούρμπε (71' Μαρτίνιο), Τόνι, Γιάνκοβιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα