EUROBASKET | Καστρίτης: «Ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του αγώνα»

Δηλώσεις μετά το παιχνίδι κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας έκανε ο τεχνικός του Αρκαδικού, Γιάννης Καστρίτης, ο οποίος απέδωσε τα εύσημα στους παίκτες του για τη θέληση που έδειξαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Καστρίτη:

«Ήταν ένα πολύ σκληρό και δυνατό παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια του. Οι παίκτες μας ανταποκρίθηκαν πολύ καλά στις απαιτήσεις της αναμέτρησης και είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους αγωνίστηκαν, ανεξαρτήτως χρόνου, γιατί έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και έπαιξαν και για τους τραυματίες μας.

Το

ματς κρίθηκε ξεκάθαρα στο πάθος και στην ενέργεια που βγάλαμε στην άμυνα μας, καθώς και στη μεγάλη θέληση των παιδιών για νίκη. Είναι χαρακτηριστικά που θέλουμε να κρατήσουμε σε όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Η νίκη αφιερώνεται πρωτίστως στο συνεργάτη μου Μπάμπη Αλεξόπουλο, στον οποίο ευχόμαστε περαστικά καθώς και σε όλη την ομάδα που παρά τις δυσκολίες τραυματισμών και απουσιών τις τελευταίες εβδομάδες δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό μέσα σε ένα οικογενειακό κλίμα.

Θα θέλαμε ακόμα να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο που γέμισε για μία ακόμα φορά το κλειστό γυμναστήριο βοηθώντας μας στη διάρκεια του παιχνιδιού.

Από δω και έπειτα, θέλουμε να σκύψουμε το κεφάλι και να συνεχίσουμε την καθημερινή δουλειά στο γήπεδο, καθώς έχουμε πολλά πράγματα να βελτιώσουμε ακόμα στο παιχνίδι μας. Το πιο σημαντικό για μας είναι πολύ γρήγορα να επιστρέψουν όλα τα παιδιά υγιή στις προπονήσεις για να μπορέσουμε να δουλέψουμε όλοι μαζί όπως θέλουμε.»

Keywords
Τυχαία Θέματα