Πέντε και λίγα ήταν!

23:55 19/10/2011 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE 5ος ΟΜΙΛΟΣ-3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΤΣΕΛΣΙ-ΓΚΕΝΚ: 5-0
ΓΗΠΕΔΟ: «Στάμφορντ Μπριτζ»
Ένα ευχάριστο βράδυ πέρασε η Τσέλσι, αφού νίκησε με 5-0 την άμοιρη Γκενκ στο «Στάμφορντ Μπριζ» φθάνοντας τους επτά βαθμούς και μένοντας στην κορυφή του 5ου ομίλου, ενώ μπορούσε να πετύχει ακόμη περισσότερα τέρματα. Η Τσέλσι έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί

στο 6' όταν ο Ραούλ Μεϊρέλες τροφοδότησε τον Τόρες που σούταρε από το ύψος του πέναλτι, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Κέτελες. Οι Λονδρέζοι πήραν προβάδισμα στο 8' όταν ο Λαμπάρντ πάσαρε στον Ραούλ Μεϊρέλες, ο οποίος με φοβερό δεξί σουτ από τα 20 μέτρα νίκησε τον Κότελες. Πριν η Γκενκ προλάβει να «συνέλθει» η Τσέλσι «ζευγάρωσε» τα τέρματα της στο 11' όταν ο Λαμπάρντ τροφοδότησε τον Τόρες και ο Ιπσανός με αριστερό πλασέ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν για πρώτη φορά στο 18' όταν ο Μπούφελ σούταρε από την μικρή περιοχή και ο Τσεχ μπλόκαρε, ενώ στο 24' οι γηπεδούχοι «άγγιξαν» το τρίτο γκολ όταν ο Μαλουντά πάσαρε στον Ανελκά που πλάσαρε άστοχα από το ύψος του πέναλτι. Η Τσέλσι τελικά έκανε το 3-0 στο 27' όταν ο Ραούλ Μεϊρέλες σέντραρε από τα αριστερά για τον Τόρες, ο οποίος με κεφαλιά νίκησε τον Κότελες. Οι Λονδρέζοι απείλησαν ξανά στο 34'όταν ο Ραούλ Μεϊρέλες σέντραρε από τα δεξιά για τον Λαμπάρντ, όμως η κεφαλιά του ήταν άστοχη. Η Γκενκ έχασε καλή ευκαιρία στο 37' όταν ο Φόσεν πάσαρε στον Μπαρντά, ο οποίος σούταρε άουτ από την μικρή περιοχή. Η Τσέλσι σκόραρε ξανά στο 42' όταν ο Μαλουντά εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά για τον Ιβάνοβιτς, ο οποίος με κεφαλιά έκανε το 4-0. Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 52'με τον Λαμπάρντ να αστοχεί σε εκτέλεση φάουλ, ενώ στο 57' «άγγιξαν» το γκολ όταν ο Μαλουντά δέχτηκε την μπαλιά του Ανελκά αλλά σούταρε άουτ από την μικρή περιοχή. Η Τσέλσι απείλησε ξανά στο 62' όταν ο Ραούλ Μεϊρέλες τροφοδότησε τον Ανελκά, όμως ο Γάλλος πλάσαρε άστοχα από το ύψος του πέναλτι. Το «μαρτύριο» της Γκενκ τελείωσε στο 73' όταν ο Ανελκά τροφοδότησε τον Τόρες που σούταρε από την μικρή περιοχή με τον Κέτελες να αποκρούει ασταθώς, όμως στην επαναφορά ο Καλού με δεξί σουτ διαμόρφωσε το τελικό 5-0.
ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Μποσίγκουα (78' Άλεξ), Ιβάνοβιτς, Νταβίντ Λουίζ, Ρομέου, Κόουλ (46' Πάουλο Φερέιρα), Λαμπάρντ (68' Καλού), Ραούλ Μεϊρέλες, Ανελκά, Τόρες, Μαλουντά.
ΓΚΕΝΚ: Κέτελες, Ν' Γκονγκά, Μασουέρο (46' Καμούς), Πούντιλ, Τόζερ, Μπούφελ, Φαν Ντερ Μπόρε, Χίλαντ, Ντε Μπρουν, Φόσεν (83' Κένεντι), Μπαρντά (71' Ντανασβίτζε).

Keywords
Τυχαία Θέματα