Έκανε το… χρέος της

23:40 19/10/2011 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE 8ος ΟΜΙΛΟΣ - 3η αγωνιστική

ΜΙΛΑΝ-ΜΠΑΤΕ: 2-0

ΓΗΠΕΔΟ: Σαν Σίρο

Χωρίς να εντυπωσιάσει η Μίλαν νίκησε με 2-0 την Μπάτε με τον Μπόατενγκ να πετυχαίνει ένα εξαιρετικό γκολ. Αφεντικό από τα πρώτα λεπτά η Μίλαν έχασε ευκαιρία στο 4' με τον Ακουιλάνι και τρία λεπτά μετά με

τον Ιμπραΐμοβιτς. Η πίεση συνεχίστηκε και στο 12' ο Ακουιλάνι είχε σουτ στο δοκάρι. Έξι λεπτά μετά ο Ζλάταν από καλή θέση δεν βρήκε στόχο ενώ στο 28' ο Γκουτόρ έδιωξε το σουτ του Ακουιλάνι. Ο Ταϊβό στο 30' είχε ένα πολύ καλό σουτ που πέρασε μόλις άουτ και δύο λεπτά μετά ο Μπρεσάν βρέθηκε σε ανεπανάληπτο τετ α τετ με τον Αμπιάτι αλλά δεν μπόρεσε να τον πλασάρει. Ότι δεν μπόρεσε να κάνει ο μέσος της Μπάτε το έκανε στο 34' ο Ιμπραΐμοβιτς που με σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Με τη σέντρα στο δεύτερο μέρος η Μπάτε απείλησε με τον Κέζμαν και στο 49' έχασε διπλή ευκαιρία. Δέκα λεπτά μετά ο Γκουτόρ έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Μπόατενγκ που όμως στο 70' με ένα εκπληκτικό σουτ έστειλε την μπάλα να βρει το οριζόντιο δοκάρι και να καταλήξει στα δίχτυα για να γίνει το 2-0. Από εκεί και πέρα ο ρυθμός έπεσε με την Μπάτε να χάνει καλή ευκαιρία στο 88' να πετύχει έστω ένα γκολ μέσα στο «Σαν Σίρο».

ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Αμπάτε, Ταϊβό, Μπονέρα, Νέστα (85'Μεσές), Φαν Μπόμελ, Ακουιλάνι, Νοτσερίνο, Μπόατενγκ (78'Εμάνουελσον), Κασάνο (62'Ρομπίνιο), Ιμπραΐμοβιτς.

ΜΠΑΤΕ: Γκουτόρ, Λικχτάροβιτς (66'Ολεκνόβιτς), Γιούρεβιτς, Κοντσεβόι, Βολόντκο, Μπρεσάν (77'Παβλόφ), Ράντκοφ, Μπορντάτσεφ, Σίμιτς, Μπάγκα, Κέζμαν (71'Σκάβις).

Keywords
Τυχαία Θέματα