Απέδρασε με Ράμσεϊ

23:46 19/10/2011 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE 6ος ΟΜΙΛΟΣ- 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΑΡΣΕΪΓ- ΑΡΣΕΝΑΛ: 0-1
Γήπεδο: Βελοντρόμ
Τεράστιο διπλό με γκολ στις καθυστερήσεις πήρε η Άρσεναλ επί της Μαρσέιγ και σκαρφάλωσε στην κορυφή του ομίλου.
Πολύ μέτριο το ματς στα πρώτα 15 λεπτά με τις δύο ομάδες να κάνουν πολλά λάθη και καμία φάση για γκολ.

από το 15' και μετά η Μαρσέιγ ήταν πιο κινητική κι έχασε καλή ευκαιρία στο 31ο λεπτό με τον Ρεμί να αστοχεί από καλή θέση. Η Άρσεναλ είχε στο 21ο λεπτό μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με τον Φαν Πέρσι, ωστόσο ο Ντιαβαρά καθάρισε πάνω στη γραμμή. Μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους, η μοναδική καλή στιγμή ήταν μια προβολή του Λούτσο στο 35ο λεπτό κι ένα σουτ του Φαν Πέρσι στο 42', το οποίο κατέληξε άουτ.
Η Άρσεναλ μπήκε πιο δυνατά στο 2ο μέρος κι είχε ένα καλό σουτ με τον Φαν Πέρσι στο 62ο λεπτό, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Γουόλκοτ νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Μανταντά. Η πρώτη καλή φάση της Μαρσέιγ ήταν ένα σουτ του Ζινιάκ στο 70ο λεπτό. Με την είσοδο του Ζινιάκ η Μαρσέιγ έγινε πιο επιθετική και κράτησε πίσω την Άρσεναλ που είχε ένα καλό σουτ με τον Φαν Πέρσι στο 90'. Τη μεγάλη νίκη στην Άρσεναλ έδωσε ο Ράμσεϊ στο 90ο λεπτό με ένα πλασέ από τη μικρή περιοχή κι ενώ όλα έδειχναν πως το ματς θα τελείωνε ισόπαλο.
ΜΑΡΣΕΪΓ: Μανταντά, Αθπιλουκουέτα, Ν'Κουλού, Ντιαρά, Σεϊρού (87' Καμπορέ), Μορέλ, Ντιαβαρά, Βαλμπουενά, Λούτσο Γκονζάλες (73' Αμαλφιτανό), Αγιού, Ρεμί (69' Ζινιάκ).
ΑΡΣΕΝΑΛ: Σέζνι, Μερτεζάκερ, Κονσιελνί, Αντρέ Σάντος, Τζέκινσον (62' Τζουρού), Σονγκ, Αρτέτα, Ροσίτσκι, Γουόλκοτ (67' Ζερβίνιο), Αρσάβιν, Φαν Πέρσι.

Keywords
Τυχαία Θέματα