Πάρτι με... ντόρτια

19:22 24/1/2015 - Πηγή: AEK365

SUPER LEAGUE- 20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΒΕΡΟΙΑ 4-0

ΓΗΠΕΔΟ: ΕΑΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουκουλάκης (Ηράκλειο)

Ρεσιτάλ αποτελεσματικότητας για τη Κέρκυρα που αξιοποίησε

τις περισσότερες ευκαιρίες που δημιούργησε και έφτασε στο εντυπωσιακό 4-0 επί της Βέροιας.
Στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, οι φιλοξενούμενοι είχαν τη κατοχή της μπάλας αλλά οι γηπεδούχοι δημιουργούσαν τις ευκαιρίες και στο 3ο λεπτό από γύρισμα του Χαβίτο, ο Μαρκόβσκι προ κενής εστίας αστοχεί αν και ο παίκτης της Κέρκυρας ήταν σε θέση οφσάιντ που δεν υποδείχθηκε.
Δυο λεπτά αργότερα το γκολ ήρθε για τη Κέρκυρα με τον Μαρκόβσκι να εκτελεί τον Καντιμοίρη και τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-0.
Στο 17ο λεπτό η Κέρκυρα διπλασίασε τα τέρματα της όταν ο Κοντός γύρισε στον Μαρκόβσκι που πλάσαρε, η μπάλα βρήκε στον Όστοϊτς λίγο πριν περάσει τη γραμμή, αλλά ο φορ της Κέρκυρας πήγε ξανά πρώτος στη μπάλα και την έσπρωξε στα δίχτυα.
Με τη συμπλήρωση 22 λεπτών παιχνιδιού η Βέροια δέχτηκε και τρίτο γκολ με αυτογκόλ του Βεργώνη και τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για τους φιλοξενούμενους όταν από το 30' η βροχή έπεφτε ασταμάτητα και ο αέρας ήταν πολύ δυνατός.
Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τη Κέρκυρα να κάνει τέσσερις ευκαιρίες και να βάζει τρία γκολ. Στην επανάληψη, η Βέροια προσπάθησε να αντιδράσει έχοντας τρεις καλές στιγμές, καλύτερη όλων αυτή του Βεργώνη στο 60ο λεπτό με τον Σέτκους να αποκρούει τη κεφαλιά.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο αλλά γκολ δεν έβαζαν και στο 85ο λεπτό η Κέρκυρα βρήκε την ευκαιρία για το 4-0 και την εκμεταλλεύτηκε. Ο Κόντος έπιασε σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα έσκασε μπροστά στον Καντιμοίρη και κατέληξε στα δίχτυα.

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Αραγονές, Όστοϊτς (46' Ντουμίτρου), Μπράβο, Αμαραντίδης, Βεργώνης, Μπατιόν, Καλτσάς, Μπαργκάν, Μπεν (76' Κάμπορα), Παυλίδης (46' Μπαλάφας).
ΚΕΡΚΥΡΑ: Σέτκους, Βενέτης, Σιόντης, Ντιμιντρόφσκι, Ανδρεόπουλος, Ναγιάρ (62' Ναγιάρ), Χαβίτο, Καρντόζο, Κοντός, Ζορμπάς (88' Χουμπούτια), Μαρκόφσκι (82' Καϊκούτ).

Keywords
Τυχαία Θέματα