Πνίγηκε στην Τρίπολη...

19:22 24/1/2015 - Πηγή: AEK365

SUPER LEAGUE- 20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2-0

ΓΗΠΕΔΟ: Θ. Κολοκοτρώνης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χρ. Μήτσιος

Σε ένα παιχνίδι που θύμιζε περισσότερο αγώνα... πόλο και οι δύο ομάδες υπέφεραν στην προσπάθειά τους να κυκλοφορήσουν τη μπάλα, ο Αστέρας Τρίπολης, με δύο καλές στιγμές κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-0 και να φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τον Πανιώνιο στη μάχη που δίνει για την παραμονή.

Ο Αστέρας κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 3'. Έπειτα

από μια εκτέλεση φάουλ, ο Γιαννακόπουλος έκανε τραγική έξοδο, ο Σανκαρέ πήδηξε πιο ψηλά απ' όλους και έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 7', ήταν η σειρά του Γκοϊάν να πιάσει ανενόχλητος κεφαλιά στην περιοχή του Πανιωνίου, όμως η μπάλα σταμάτησε στο σώμα του Παντίδου.

Στο 15' ο Ρόλε εκτέλεσε ένα κόρνερ και η μπάλα πέρασε μόλις άουτ. Η πρώτη φάση των φιλοξενούμενων ήταν στο 25'. Έπειτα από γέμισμα και κόντρες, ο Γκοϊάν δεν κατάφερε να διώξει καλά, ο Ρισβάνης έπιασε ένα σουτ απο κοντά, όμως η μπάλα πήγε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Στο 31' μετά από... περιπετειώδη φάση, ο Γιαννιώτας έκανε ένα σουτ, όμως αποδείχθηκε αδύναμο.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να παλεύουν να... μετακινήσουν τη μπάλα μέσα στο γήπεδο. Στο 54' ο Πανιώνιος είχε ακόμη μια καλή στιγμή, με μια φάση διαρκείας, όμως έπειτα από αλλεπάλληλες κόντρες, ο Φούντας έκανε το πλασέ και ο Κοσίτσκι απέκρουσε. Και δύο λεπτά αργότερα, ο Αστέρας πέτυχε και δεύτερο γκολ: ο Μουνάφο έκανε μια κάθετη μπαλιά, η μπάλα κόλλησε ακριβώς στη γραμμή της περιοχής, μπερδεύοντας τον Γιαννακόπουλο και ο Μπαράλες με εξαιρετικό πλασέ, τον «κρέμασε» και έκανε το 2-0, που ήταν και το τελικό σκορ.

Αστέρας Τρίπολης (Σ. Βεργέτης): Κοσίτσκι, Λούι, Τσοκάνης, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Μουνάφο, Γιαννιώτας (81' Αλόκο), Μπαράλες, Ρόλε (68' Τορμένα), Μάσα (46' Πάρα).

Πανιώνιος (Μ. Ουζουνίδης): Γιαννακόπουλος, Αργυρόπουλος, Κόρμπος, Ρισβάνης (75' Οικονόμου), Παντίδος, Πάνος, Κολοβός (59' Καθάριος), Μητρόπουλος, Γιάννου, Μπουμάλ (52' Μασούρας), Φούντας.

Keywords
Τυχαία Θέματα