Παρελθόν ο Χίπια από Μπάγερ Λεβερκούζεν

13:25 5/4/2014 - Πηγή: AEK365

Η διοίκηση της Μπάγερ Λεβερκούζεν ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Σάμι Χίπια μετά την νέα ήττα της ομάδας, αυτή την φορά από το Αμβούργο με 2-1.
Από την έναρξη του 2014, η Μπάγερ Λεβερκούζεν έχει συγκεντρώσει μόλις 11 πόντους στην Bundesliga και πλέον κινδυνεύει να χάσει την τέταρτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Επίσης, μέσα στο 2014 ήρθε ο αποκλεισμός από

την Καϊζερσλάουτερν στο Κύπελλο και ο αποκλεισμός από την Παρί Σεν Ζερμέν στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ.
Έτσι ο Χίπια ήταν αυτός που "πλήρωσε το μάρμαρο" με τον αθλητικό διευθυντή της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Ρούντι Φέλερ, να δηλώνει: "Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση καθώς ο Σάμι έκανε μια φανταστική δουλειά για μας τα τελευταία δυο χρόνια. Αυτό που έκανε εκείνος και το επιτελείο του στο πρώτο μισό της σεζόν ήταν πέρα των προσδοκιών μας και τον έκανε να κερδίσει αμέτρητη διεθνή εκτίμηση.
Οι εξελίξεις πάντως των τελευταίων εβδομάδων δεν μας έδωσαν άλλη επιλογή από το να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Πρέπει να κάνουμε οτιδήποτε δυνατό για να σώσουμε την σεζόν".
Σημειώνεται πως ο Σάμι Χίπια υπήρξε παίκτης της Μπάγερ Λεβερκούζεν ενώ μέχρι το τέλος της σεζόν την τεχνική ηγεσία της ομάδας θα αναλάβει ο, μέχρι πρότινος, προπονητής της ομάδας Νέων, ο Σάσα Λεβαντόφσκι.

Keywords
Τυχαία Θέματα