Η εξήγηση για το ξέσπασμα του Μίτσελ

13:12 5/4/2014 - Πηγή: AEK365

Το ξέσπασμα του Μίτσελ σε πρόσφατες δηλώσεις του στην NOVA προκάλεσαν αίσθηση και σύμφωνα με την εφημερίδα ΓΑΥΡΟΣ εκείνο που ενόχλησε περισσότερο τον Ισπανό προπονητή του Ολυμπιακού ήταν η κριτική που δέχτηκε από τον Τύπο μετά το 2-1 επί του ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας.
Μάλιστα στην συνέντευξη Τύπου μετά

το παιχνίδι ο Μίτσελ είχε πει το εξής: "Βλέπω πως μας αντιμετωπίζετε λες και κέρδισε ο ΠΑΟΚ. Πείτε μου πού έχω κάνει λάθος, να το αποδεχτώ".
Η φράση που προκάλεσε την μεγαλύτερη αίσθηση από αυτά που είπε στην NOVA ήταν η εξής: "Αν υπάρχει κόσμος όμως ο οποίος είναι ανικανοποίητος από αυτό, σίγουρα θα υπάρχει κάποιος άλλος προπονητής που μπορεί να κάνει ακόμα καλύτερα πράγματα. Ας έρθει και ας τα κάνει".
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Μίτσελ υποστηρίζει πως ο Ολυμπιακός μεγάλωσε χάρη και στην δική του δουλειά, πήρε πρωτάθλημα, έφτασε στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, απέκλεισε Αστέρα Τρίπολης και Ατρόμητο στο Κύπελλο, έχει τον πρώτο λόγο για πρόκριση στον τελικό και μετά από όλα αυτά περίμενε μια διαφορετική αντιμετώπιση από τους δημοσιογράφους.
Όσο για τις πωλήσεις παικτών, ο Μίτσελ υπενθυμίζει πως αυτές έγιναν με την δική του δουλειά και τώρα ο Ολυμπιακός έχει λεφτά για να ενισχυθεί το καλοκαίρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα