Έκπληξη στον ΠΑΟΚ για Στοχ

12:53 5/4/2014 - Πηγή: AEK365

Την Παρασκευή η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώθηκε πως η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ τιμώρησε με δυο αγωνιστικές τον Μίροσλαβ Στοχ για "βίαιη απώθηση" στον πρώτο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, μια απόφαση που προκάλεσε την έκπληξη της διοίκησης.
Η απόφαση δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως και στον ΠΑΟΚ

ετοιμάζονται να καταθέσουν έφεση παρόλο που θα απορριφθεί μιας και οι εφέσεις συζητούνται για ποινές από τρεις αγωνιστικές και πάνω. Επιπλέον, οι άνθρωποι της ομάδας σημειώνουν πως για τον ίδιο λόγο ο Βίτορ, στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα, τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική.
Πάντως, στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ επικρατεί προβληματισμός για το γεγονός πως αρκετοί παίκτες βρίσκονται στο όριο καρτών μιας και οι Σκόνδρας, Σπυρόπουλος, Λίνο έχουν από τρεις κίτρινες κάρτες και ο Κίτσιου έξι ενώ τα δυο στόπερ, Βίτορ και Ινσαουράλδε, έχουν από τρεις κάρτες ο καθένας.
Από έξι κάρτες έχουν Κατσουράνης, Λάζαρ ενώ Κάτσε και Αθανασιάδης έχουν από τρεις κίτρινες κάρτες ο καθένας στο Κύπελλο και αυτό σημαίνει πως αν στην ρεβάνς με τον Ολυμπιακό δεχτούν ακόμα μια τότε θα χάσουν τον τελικό σε περίπτωση πρόκρισης του ΠΑΟΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα