Παράσχος: Δεν μένουμε στο αβαντάζ του 2-1

23:34 6/8/2014 - Πηγή: AEK365

Τουλάχιστον αυτό υποστήριξε ο προπονητής του «αστεριού», ο Γιώργος Παράσχος, που ξεκαθάρισε ότι δεν θ' αλλάξει το σύστημα με τους τρεις κεντρικούς αμυντικούς προσβλέποντας, ωστόσο, από την ομάδα του να βγάλει στο γήπεδο το στοιχείο που τη χαρακτηρίζει κι έλλειψε από το πρώτο παιχνίδι, που δεν είναι άλλο από την καλή κυκλοφορία της μπάλας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Παράσχου, ο οποίος στο αυριανό ματς δεν θα έχει στη διάθεσή του μόνο τον προερχόμενο από τραυματισμό Ούμπιντες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Παράσχου:

Για το πώς θ' αντιμετωπίσει

ο Ατρόμητος το ματς: «Θα δούμε το ματς με σοβαρότητα και δεν θα μείνουμε στο αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Είναι μια ποιοτική και καλή ομάδα που θέλει προσοχή. Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε την πίεση στο αντίπαλο μισό.

Στο πρώτο ματς χάσαμε την καλή κυκλοφορία, στοιχείο που μας διακρίνει σαν ομάδα. Στο Περιστέρι θα δούμε το ματς σαν να είναι από το μηδέν».

Για το σύστημα που θα παρατάξει:

«Δεν θα αλλάξουμε σχήμα, θα παίξουμε όπως στο Σεράγεβο. Θα μεταφέρουμε την πίεση στον αντίπαλο έτσι ώστε να μη βγάζει εύκολα την μπάλα μπροστά. Περισσότερο έχουμε να φοβηθούμε τον καλό μας εαυτό. Νομίζω ότι με μια εβδομάδα επιπλέον προετοιμασίας στα πόδια μας θα είμαστε καλύτεροι.

Μεσοεπιθετικά αυτή η ομάδα θέλει πολλή προσοχή. Είναι ομάδα που σουτάρει αρκετά και θα προσπαθήσουμε να τους στερήσουμε αυτή τη δυνατότητα. Θα παίξει χωρίς άγχος καθώς δεν έχει να χάσει τίποτα».

Φυτανίδης: «Να επιβάλλουμε το ρυθμό μας»

Τους ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου εκπροσώπησε ο Σωκράτης Φυταμνίδης λέγοντας: «Έχουμε μπροστά μας το δεύτερο παιχνίδι. Ξέρουμε πλέον τον αντίπαλό μας. Είναι μια ομάδα που αναπτύσσεται καλά στο γήπεδο. Μας δημιούργησε πολλά προβλήματα στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης στη Βοσνία. Εμείς σιγά - σιγά βρίσκουμε τα πατήματά μας. Θέλουμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και με την τακτική μας να πάρουμε την πρόκριση.

Δεν μπορούμε να πούμε ότι έχει τελειώσει τίποτα. Να μην ξεχνάμε ότι στο ποδόσφαιρο γίνονται πολλές ανατροπές και πρέπει να είμαστε σοβαροί σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Νομίζω ότι η συγκέντρωση θα παίξει σημαντικό ρόλο»

Για το σύστημα με τους τρεις αμυντικούς που εφαρμόζει ο Παράσχος: «Καθημερινά δουλεύουμε στην προπόνηση. Η δουλειά μας είναι μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο για να εφαρμόζουμε αυτά που μας λέει ο προπονητής μας. Όποιο σύστημα και αν επιλέξουμε έχουμε παίκτες με ποιότητα που μπορούν να το εφαρμόσουν».

Η αποστολή του Ατρομήτου

Την αποστολή της αυριανής ρεβάνς με την Σεράγεβο ανακοίνωσε ο προπονητής του Ατρομήτου Γιώργος Παράσχος αμέσως μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης που έγινε στο αθλητικό κέντρο. Την αποτελούν οι παρακάτω δεκαεννέα ποδοσφαιριστές: Τζέναμο, Μπάρκας, Κιβρακίδης, Θεολόγου, Φάμπιο, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Κούρος, Νάστος, Γεωργίου, Γιαννούλης, Μπάλλας, Δημούτσος, Γκαρσία, Μπρίτο, Καραμάνος, Ναπολεόνι, Τάτος.

Οι παίκτες που δεν συμμετέχουν στην αποστολή (Ούμπιντες, Λημνιός, Παπασπύρος), Εγκουέμ, Γκορμπούνοφ) θα προπονηθούν αύριο (7/8) το πρωί στο αθλητικό κέντρο

Keywords
Τυχαία Θέματα