«Έβρεξε» γκολ στα Σπάτα!

21:00 6/8/2014 - Πηγή: AEK365

«Καταιγιστική» ήταν η ΑΕΚ στο κεκλεισμένων των θυρών φιλικό που έδωσε στα Σπάτα με αντίπαλο τον Ηλυσιακό, φτάνοντας στη νίκη με το ευρύ 7-1. Το σκορ για τους Κιτρινόμαυρους άνοιξε ο Αραβίδης μόλις στο 8', ενώ στο 22' ο Λαμπρόπουλος έκανε το 2-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ντούνης έκανε το 3-0 και στο 39' ήρθε το τέταρτο τέρμα της Ένωσης με αυτογκόλ του Παραρά. Το 5-0 που ήταν σκορ ημιχρόνου διαμόρφωσε ο Μάνταλος στο 42'. Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ δεν... έκοψε και, αφού ο Ηλυσιακός

μείωσε σε 5-1 με τον Αμανατίδη στο 50'΄, έκανε το 6-1 με τον Ζόριτς στο 66' και στο 80' ο Πλατέλλας έγραψε το τελικό 7-1. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Κιτρινόμαυροι είχαν αρκετές ευκαιρίες να πετύχουν κι άλλα γκολ, με κορυφαίες τρία δοκάρια των Μπαρμπόσα, Ντούνη και Μάνταλου (και τα τρία πριν το χρονόμετρο φτάσει στο πρώτο τέταρτο του ματς).
Ο Τραϊανός Δέλλας χρησιμοποίησε και σε αυτό το φιλικό δύο διαφορετικές εντεκάδες. Στο πρώτο μέρος αγωνίστηκαν οι Καραγκιολίδης, Γεωργέας (δεξιός μπακ), Γροντής (αριστερός μπακ), Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος (στόπερ), Φαγιέ, Κορδέρο (αμυντικοί χαφ), Μπαρμπόσα (αριστερά), Μάνταλος (επιτελικός), Μ. Ντούνης (δεξιά), Αραβίδης (φορ).
Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι Π. Ντούνης, Μπακάκης (δεξιός μπακ), Πεταυράκης (αριστερός μπακ), Σαρρής, Σβάρνας (στόπερ), Ρόβας, Ανάκογλου (αμυντικοί χαφ), Ζόριτς (αριστερά), Πλατέλλας (δεξιά), Ντακόλ (επιτελικός) και Τσεβάς (φορ).
Ο Ηλυσιακός ξεκίνησε με τους Κουνάδη, Μητσόπουλο, Χατζηγιαννάκο, Παραρά, Παπαδόπουλο, Φλέγγα, Χίο, Κοβάτση, Θαναηλάκη, Κατσιγιάννη και Φούντα. Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι Μάνος, Σχίζας, Βουτυράς, Γιώργος και Δημήτρης Καραϊνδρος, Κούρτης, Αμανατίδης, Στρίγγας, Ρίζος, Γουργιώτης και Μωυσιάδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα