Όλα θα κριθούν στο «Ολίμπικο» (VIDEO)

00:02 13/3/2015 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE-ΦΑΣΗ ΤΩΝ 16

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΡΟΜΑ: 1-1
Γήπεδο: Αρτέμιο Φράνκι

Τίποτα δεν κρίθηκε στη Φλωρεντία, καθώς Φιορεντίνα και Ρόμα, κόλλησαν στο 1-1.

Το ματς είχε τρομερό ρυθμό από την αρχή και στο 2ο μόλις λεπτό ο Ντε Ρόσι αστόχησε από καλή θέση, ενώ στο 17' η Φιορεντίνα πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Σαλάχ έκλεψε από τον Ντε Ρόσι στο κέντρο, έβγαλε κάθετα για τον Ίλισιτς

κι εκείνος με δεξί σουτ στην κλειστή γωνία του Σκορούπσκι έκανε το 1-0. Η Ρόμα έχασε τους Μανωλά και Ντε Ρόσι πριν από το ημίωρο με αναγκαστικές αλλαγές.

Η Ρόμα μπήκε πιο δυνατά στην επανάληψη και στο 59ο λεπτό κέρδισε αμφισβητούμενο πέναλτι σε πτώση του Ιτούρμπε μετά από διεκδίκηση με τον Νέτο. Όμως Ο κίπερ της Φιορεντίνα «ψάρεψε» τον Λιάγιτς και απέκρουσε την εκτέλεση του, κρατώντας το μηδέν. Ωστόσο στο 77ο λεπτό, μετά από κόρνερ ο Κεϊτά έπιασε την κεφαλιά κι έφερε στα ίσα το σκορ, ενώ στο 82' το σουτ του Ιτούρμπε πέρασε λίγο άουτ.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Νέτο, Ροντρίγκες, Μπασάντα, Αλόνσο, Τόμοβιτς, Μπαντέλι, Πισάρο, Χοακίν, Βαλέρο (72' Ακουϊλάνι), Ίλισιτς (81' Μπαμπακάρ), Σαλάχ

ΡΟΜΑ: Σκορούπσκι, Γιανγκά Μπιβά, Χολέμπας, Τοροσίδης, Μανωλάς (26' Αστόρι), Ιτούρμπε, Ναϊνγκολάν, Ντε Ρόσι (22' Πιάνιτς), Φλορέντζι, Λιάγιτς (75' Ζερβίνιο)

Keywords
Τυχαία Θέματα