Σούπερ ανατροπή για Βόλφσμπουργκ (VIDEO)

21:52 12/3/2015 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE-ΦΑΣΗ ΤΩΝ 16

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΙΝΤΕΡ: 3-1
Γήπεδο: Volkswagen Arena

Μεγάλη νίκη με 3-1 πέτυχε η Βόλφσμπουργκ κόντρα στην Ίντερ κι ενώ βρέθηκε να χάνει. Τον πρώτο λόγο για περιόκρη οι Γερμανοί.

Οι «νερατζούρι» μπήκαν δυνατά στο ματς και στο 6ο μόλις λεπτό, ο Ικάρντι έβγαλε για τον Παλάσιο, που με όμορφο πλασέ άνοιξε το σκορ. Η Βόλφσμπουργκ ανέβασε στροφές, έχασε ευκαιρίες

όπως τα σουτ των Σίρλε και Καλιγκιουρί στο 24 και στο 28' και στο ίδιο λεπτό ο Νάλντο με τρομερή κεφαλιά μετά από κόρνερ του Ντε Μπρούιν, έφερε στα ίσα το σκορ.

Στο 57ο λεπτό ο Παλάσιο αστόχησε από ιδανικό σημείο και στο 63' ο Βιερινία έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Ντε Μπρούιν με πλασέ από το πέναλτι έγραψε το 2-1. Και στο 76ο λεπτό ο Ντε Μπρούιν με όμορφη εκτέλεση φάουλ, έκανε το 3-1 για τη Βόλφσμπουργκ.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Μπενάλιο, Νάλντο, Κνότσε, Ροντρίγκες. Καλιγκιουρί, Ντε Μπρούιν, Σίρλε (46' Τρες), Λουίς Γκουστάβο, Γκιλαβογκουί, Βιεϊρίνια (87' Πέρισιτς), Ντοστ (70' Μπέντνερ)

ΙΝΤΕΡ: Καρίθο, Ζουάν, Σαντόν (82' Κουζμάνοβιτς), Ρανόκια, Ντ'Αμπρόζιο, Μεδέλ, Ερνάνες (58' Βίντιτς), Γκουαρίν, Παλάσιο, Σακιρί (82' Κόβασιτς), Ικάρντι

Keywords
Τυχαία Θέματα