Τορπίλισε τα υποβρύχια η Σεβίλλη

00:02 13/3/2015 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE ΦΑΣΗ ΤΩΝ "16"

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΣΕΒΙΛΛΗ: 1-3

ΓΗΠΕΔΟ: Μαδριγάλ

Μετά από ένα εξαιρετικό ματς η Σεβίλλη επικράτησε 3-1 της; Βιγιαρεάλ και πλέον είναι με το ένα πόδι στην επόμενη φάση. Μόλις στο 13ο δευτερόλεπτο της συνάντησης η ομάδα της

Ανδαλουσίας άνοιξε το σκορ με τον Βιτόλο. Η "Βίγια" στο 2' είχε δοκάρι με τον Βιέτο και στο 6' μεγάλη ευκαιρία με τον Τσερίσεφ. Οι Ανδαλουσιανοί στο 26' έκανε το 0-2 με κεφαλιά του Εμπιά με τον Καμερουνέζο να είναι όμως σε θέση οφσάιντ και τον επόπτη να μη σηκώνει τη σημαία. Στο 41' η Σεβίλλη είχε δοκάρι με τον Βιδάλ. Εξαιρετικό και στο δεύτερο μέρος το ματς. Η Βιγιαρεάλ μπήκε πολύ δυνατά και στο 49' μείωσε με τον Βιέτο όμως δύο λεπτά μετά ο Γκαμεϊρό έκανε το 1-3. Ο διαιτητής απέβαλε στον 54' τον τεχνικό των γηπεδούχων, Μαρσελίνιο για διαμαρτυρίες. Η Βιγιαρεάλ στη συνέχεια πίεσε για να μειώσει αλλά το σκορ δεν άλλαξε.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ασένχο, Μάριο Γκασπάρ, Μουσάτσιο (84'Δοράδο), Μπαϊλί, Χάουμε Κόστα, Τριγκουέρος, Γιόναθαν ντος Σάντος, Μόι Γκόμεθ (46'Κάμπελ), Τσερίσεφ, Βιέτο, Ούτσε (69'Μορένο).

ΣΕΒΙΛΛΗ: Ρίκο, Ντιόγκο. Καρίσο, Παρέχα, Τρεμουλινάς, Εμπιά. Κριτσόβιακ, Βιδάλ, Ιμπόρα (75'Μπανέγκα), Βιτόλο (78'Ρέγες), Γκαμεϊρό (65'Μπάκα).

Keywords
Τυχαία Θέματα