Απολύθηκε παρουσιαστής που είπε την Μισέλ Ομπάμα «πίθηκο»

22:36 12/3/2015 - Πηγή: AEK365

Ο παρουσιαστής Ρόντνερ Φιγκερόα, αν και ο ίδιος κατάγεται από τη Βενεζουέλα, μοιάζει να απηχεί ιδεολογίες που έχουν καταπνιγεί εδώ και δεκαετίες από τις ΗΠΑ.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «El Gordo y La Flaca» (Ο Χονδρός και η Λιγνή) του Univision, του μεγαλύτερου ισπανόφωνου τηλεοπτικού δικτύου των ΗΠΑ, χαρακτήρισε ούτε λίγο ούτε πολύ «πίθηκο» την πρώτη κυρία της χώρας, Μισέλ Ομπάμα.

Μετά από αυτό φυσικά το κανάλι ανακοίνωσε την απόλυσή του.

Στη διάρκεια της εκπομπής προβλήθηκαν πολλά φωτογραφικά στιγμιότυπα με το πρόσωπο της Μισέλ Ομπάμα προκειμένου οι συντελεστές της εκπομπής να παρουσιάσουν τα διαφορετικά στυλ που εκείνη υιοθετεί τα τελευταία χρόνια.

Ο παρουσιαστής κάπου εκεί είπε: «θα λέγαμε ότι η Μισέλ Ομπάμα θα μπορούσε να είναι στο καστ της ταινίας Ο πλανήτης των πιθήκων».

Μέσα σε διάστημα μικρότερο των 24 ωρών, η διεύθυνση του δικτύου καταδίκασε απερίφραστα τη φράση αυτή του παρουσιαστή και διαβεβαίωσε ότι δεν αντανακλά σε καμία περίπτωση «τις αξίες και τις απόψεις» του δικτύου.

«Συνεπώς, ο Φιγκερόα απολύθηκε αμέσως» προσέθεσε το Univision.

Ο παρουσιαστής, που έχει το ψευδώνυμο «El Fashionista», έγινε γνωστός μέσω της εκπομπής του σε αυτό το δίκτυο ως ειδήμων της μόδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα