Όλα στο μηδέν...

21:21 26/8/2012 - Πηγή: AEK365

ΟΦΗ και Ξάνθη μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να μην χάσουν στο ξεκίνημα της 1ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα και τελικά τα κατάφεραν αφού αναδείχθηκαν ισόπαλοι (0-0).

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: 1η αγωνιστική
ΟΦΗ-ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗ: 0-0
ΓΗΠΕΔΟ:

Γεντί Κουλέ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κάκος (Κέρκυρα)

Το ματς

Το ξεκίνημα της αναμέτρησης ανάμεσα σε ΟΦΗ και Ξάνθη ήταν αρκετά δυναμικό με τα πρώτα δεκαπέντε λεπτά να έχουν έντονη κινητικότητα και φάσεις και από τις δύο ομάδες. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 24ο λεπτό, όταν η ωραία ενέργεια του Μαρσελίνιο που «άδειασε» δύο αμυντικούς και έκανε το σουτ πέρασε ελάχιστα άουτ. Έξι λεπτά αργότερα ο ΟΦΗ ισοφάρισε τις ευκαιρίες. Η μπάλα έφτασε στον Κουτσιανικούλη, που πλάσαρε τον Βιβιανί από ιδανική θέση στέλνοντας την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του γκολκίπερ της Ξάνθης.

Στην επανάληψη οι δύο ομάδες μπήκαν πιο... συντηρητικά. Με ιδιαίτερη προσοχή στην άμυνα, οι επιθετικές ενέργειες ήταν περιορισμένες. Πρώτη ευκαιρία στο δεύτερο μέρος έγινε από την Ξάνθη, με το σουτ του Μάνταλου να φεύγει λίγο άουτ στο 53'. Ενώ στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι απείλησαν μόνο με μακρινά σουτ, χωρίς να ανησυχήσουν ιδιαίτερα την ομάδα του Αναστόπουλου, με αποτέλεσμα να μείνει το 0-0.

ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Γουναρίδης, Βερόν, Μπανούσης, Χαριτωνίδης, Μονιάκης (85' Μπούρμπος), Ζορμπάς (90' Ροβίθης), Κουτσιανικούλης (70' Βιτώρος), Παπάζογλου, Βάντο, Ζαχαράκης, Σόουζα

Ξάνθη (Ουζουνίδης): Βιβιανί, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Βάλλας, Γκλέισον (69' Φλίσκας), Ντάνι, Βασιλακάκης, Μαρσελίνιο, Πλατέλλας (53΄Ονουάτσι), Μάνταλος, Μαρκόφσκι (76' Αλντιπαρμακόφσκι)

Keywords
Τυχαία Θέματα