Με το στανιό ο ΠΑΟΚ

21:12 26/8/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 1η αγωνιστική

ΠΑΟΚ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: 1-0

ΓΗΠΕΔΟ: Τούμπα

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Θάνος (Γρεβενών)

"Ίδρωσε" αλλά τα κατάφερε ο ΠΑΟΚ που επικράτησε με 1-0 του Πανθρακικού μπαίνοντας με το δεξί στο πρωτάθλημα. Μέτριο το παιχνίδι με της Ακριτική ομάδα να έχει τις φάσεις για να πάρει

κάτι καλό.

Μοιρασμένο το πρώτο μέρος με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν καλά και στο 11' να "αγγίζουν" το γκολ όταν ο Σαρακατσάνος έπιασε την κεφαλιά και ο Ρομπέρ έκοψε την μπάλα πάνω στην γραμμή. Ο ΠΑΟΚ ανέβηκε μετά το 20' και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 26' όταν μετά την κεφαλιά του Κατσικά ο Μουνάφο έδιωξε με την βοήθεια του δοκαριού. Οκτώ λεπτά μετά ο Γεωργιάδης σε ανυπεράσπιστη εστία "κατάφερε" να πλσάρει άουτ.

Κακός ο ρυθμός στο δεύτερο μέρος με τον ΠΑΟΚ να έχει βελτιωθεί και στο 57' να σκοράρει με σουτ του Αθανασιάδη. Ο Παναθρακικός προσπάθησε να απαντήσει και στο 76' απείλησε με κεφαλιά του Κοντογουλίδη την οποία απέκρουσε ο Γλύκος. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Πανθρακικός αγωνίστηκε με δέκα καθώς ο Λαδάκης τραυματίστηκε και οι αλλαγές είχαν ολοκληρωθεί.

ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης): Γλύκος, Κωνσταντινίδης, Κουμάλο, Κατσικάς, Σταφυλίδης, Κάτσε, Λάζαρ, Γεωργιάδης (75'Φωτάκης), Ρομπέρ (67'Γιάννου), Σαλπιγγίδης (46'Λόρενς), Αθανασιάδης.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Αντίλοβιτς, Βιγιαρέχο (82'Μιχαλόπουλος), Στάθης, Λουσέρο, Σερφά, Μίνγκας (61'Κοντογουλίδης), Μουνάφο, Κυβελίδης (74'Γωνιάδης), Μπαϊκαρά, Σαρακατσάνος, Λαδάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα