Εύκολα ο Ατρόμητος

21:12 26/8/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 1η αγωνιστική

ΚΕΡΚΥΡΑ- ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: 0-2
ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Στάδιο Κέρκυρας
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γ. Δελφάκης (Αρκαδία)
Με νίκη άνοιξε τη σεζόν ο Ατρόμητος, ο οποίος πέρασε εύκολα με 2-0 από την Κέρκυρα. Και τα δύο γκολ

των Περιστεριωτών στο πρώτο μέρος, ενώ στην επανάληψη η Κέρκυρα προσπάθησε αλλά δεν μπόρεσε να απαντήσει.
Ο Ατρόμητος μπήκε πιο δυνατά στο ματς και απείλησε στο 9ο λεπτό με το σουτ του Καραγκούνη το οποίο πέρασε λίγο άουτ. Η ομάδα του Περιστερίου ήταν καλύτερη και έφτασε στο γκολ στο 14'. Σκόρερ ο Σουμπίνιο με όμορφη εκτέλεση φάουλ.
Ο Ατρόμητος συνέχισε από εκεί και πέρα να έχει τον έλεγχο του αγώνα, με την Κέρκυρα να δυσκολεύεται πάρα πολύ στην ανάπτυξη και να μην έχει ούτε μία καθαρή ευκαιρία για γκολ.
Έτσι το 2-0 για τον Ατρόμητο στο 43ο λεπτό ήρθε ως φυσικό επακόλουθο.
Ο Σουμπίνιο εκτέλεσε το φάουλ, ο Αναστασόπουλος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα και ο Φυτανίδης από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, βάζοντας γερές βάσεις για τη νίκη της ομάδας του.
Η Κέρκυρα μπήκε καλύτερα στην επανάληψη και απείλησε με το άστοχο σουτ του Γιαννούλη στο 48ο λεπτό. Στο 55' είχαν ακόμη μια καλή φάση με τον Ιγκλέσιας να κάνει το μακρινό σουτ και τον Αναστασόπουλο να απομακρύνει δύσκολα, ενώ στο 62' ο Τσοκάνης προσπάθησε να κάνει το σουτ στην κίνηση, όμως δεν το έπιασε καλά και ο Ιτάνζ μάζεψε.
Η Κέρκυρα συνέχισε να ζητά το γκολ και στο 84' ο Διαμαντόπουλος έκανε το σουτ και ανάγκασε τον Ιτάνζ σε όμορφη επέμβαση, ενώ στη συνέχεια δεν υπήρξε κάτι αξιοσημείωτο.
ΚΕΡΚΥΡΑ (Αποστόλης Μάντζιος): Αναστασόπουλος, Μπουκουβάλας, Μοντέιρο, Βενέτης, Σταμόγιαννος (68' Καραπέτσας), Καραλής (83' Διαμαντόπουλος), Ηλιάδης, Αγρίτης (61' Τσοκάνης), Μπάρκογλου, Λεόν, Τσουμάνης,
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Καραγκούνης (87' Μπάλλας), Επστάιν (62' Μπέλιτς), Ιγκλέσιας, Καραμάνος, Δημούτσος, Σουμπίνιο (62' Πίτου).

Keywords
Τυχαία Θέματα