«Τσίμπησε» βαθμό ο Εργοτέλης

19:17 4/1/2015 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: Λιβαδειάς

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σταύρος Μάνταλος (Καβάλας)

Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα έδωσε ο Εργοτέλης. Μετά τη νίκη-τρίποντο απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, οι Κρητικοί έφυγαν με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Λιβαδειά κόντρα στον Λεβαδειακό, βλέποντας με αισιοδοξία το

μέλλον.

Ο Λεβαδειακός μπήκε δυνατά στο ματς και μόλις στο 7' άνοιξε το σκορ. Σκόρερ ο Σοτέλο με ωραίο σουτ. Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ο Εργοτέλης έφτασε στην ισοφάριση με τον συνήθη ύποπτο, Γιουσούφ στο 10ο λεπτό. Δυνατό έως σκληρό ματς στη συνέχεια του παιχνιδιού με τον διαιτητή κ. Μάνταλο να δείχνει αρκετές κίτρινες κάρτες. Το παιχνίδι είχε ρυθμό και φάσεις. Στο 41ο ο Σοτέλο βρέθηκε απέναντι από τον Καβουσάκη, αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Εργοτέλης όμως είχε την πιο καλή στιγμή στο 56ο λεπτό. Δυνατή εκτέλεση φάουλ από τον Κοζορώνη, με τον Σηφάκη να διώχνει με δυσκολία. Στο 81' ο Σοτέλο απάντησε με σουτ από πλάγια θέση για τους Βοιωτούς. Τελευταία φάση του αγώνα για τους γηπεδούχους, ένα σουτ του Κονέ στο 87' που δεν βρήκε στόχο.

Η ομάδα του Εργοτέλη είχε την ευκαιρία να κλέψει τη νίκη στις καθυστερήσεις με τον Παμλίδη να δοκιμάζει απο μακρινή απόσταση το πόδι του και την μπάλα να φεύγει άουτ.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ(Παντελιάδης): Σηφάκης, Σκέμπης, Κώτσιος, Γεωργιάδης, Ζίτο, Βούκσεβιτς, Τόμας(61' Γκόμες), Σοτέλο, Ορτέγκα(46' Μπογκντάνοφ), Μιλοσάβλιεβ(81' Γιακουμάκης), Κονέ

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ(Ταουσιάνης): Καβουσάκης, Τζανακάκης, Φιντέλεφ, Γκέντσογλου, Λυκογιάννης, Κοζορώνης, Χαντί(67' Μπουρσέλης), Καζναφέρης, Ρέντζας(86' Κούτρης), Γιουσούφ, Στογιάνοβιτς(78' Παμλίδης)

Keywords
Τυχαία Θέματα