Ο Δημητρέλος για Φετφατζίδη

12:16 17/12/2012 - Πηγή: AEK365

Το σενάριο για δανεισμό παίκτη του Ολυμπιακού στην ΑΕΚ... τρόμαξε. Ο Ανδρέας Δημητρέλος με δηλώσεις του στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, αφενός τόνισε ότι η ΑΕΚ δεν θα πάρει τον Φετφατζίδη για να γίνει "υποτελείς του Ολυμπιακού", αφετέρου όμως υπογράμμισε ότι είναι υπέρ του δανεισμού παικτών

από ομάδες όπως ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, αφού... πληρώνεις! Συγκεκριμένα οι δηλώσεις του Δημητρέλου για το θέμα του δανεισμού του Φετφατζίδη:

«Η ΑΕΚ πρέπει να σωθεί. Εάν ο οποιοσδήποτε Φετφατζίδης μπορούσε να βοηθήσει την ΑΕΚ, γιατί ο Φετφατζίδης αναμφίβολα είναι ένας παίκτης πάρα πολύ καλός όπως και άλλοι που θα μπορούσαν να βοηθήσουν την ΑΕΚ να βρει τον δρόμο της, τότε θα μπορούσαμε να κινηθούμε προς αυτή την κατεύθυνση. Θα εξετάζαμε το ενδεχόμενο να δανειστούμε παίκτη από τον Ολυμπιακό κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις. Δεν θα πάρουμε τον Φετφατζίδη για να γίνουμε υποτελείς του Ολυμπιακού! Αυτό δεν το συζητάμε καθόλου. Αλλά να πάρεις παίκτες είτε από τον Παναθηναϊκό είτε από τον Ολυμπιακό είτε από άλλες ομάδες εφόσον είναι παίκτες καλύτεροι από τους υπάρχοντες δεν βλέπω τον λόγο γιατί να μην τους πάρεις. Έχουμε πάρει κατά το παρελθόν παίκτες από αυτές τις ομάδες. Δηλαδή δανεικός τι σημαίνει; Δεν ζητάμε ελεημοσύνη από τον Ολυμπιακό. Θα πληρώσουμε. Τον δανεισμό, τον πληρώνεις. Δεν θα τον πάρεις τσάμπα. Τον δανεικό ποδοσφαιριστή, δεν θα τον χαρίσει κάποιος. Και τώρα που παίρνουμε τον Μητρόπουλο από τον Παναιτωλικό, δανεικό τον παίρνουμε. Θα τον πληρώσουμε τον Παναιτωλικό για το διάστημα του δανεισμού με δικαίωμα αγοράς. Δεν μπορώ να πάρω παίκτες για να δεσμεύσω τον οποιονδήποτε επενδυτή αλλά η ΑΕΚ πρέπει να σωθεί αγωνιστικά και χρειάζεται ενίσχυση».

Keywords
Τυχαία Θέματα