Βιλανόβα: Δεν είναι δικός μας ο τίτλος

12:16 17/12/2012 - Πηγή: AEK365

Το επιβλητικό 4-1 επί της Ατλέτικο Μαδρίτης έφερε την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα στο +9 από την κάτοχο του Europa League και στο +13 από την Ρεάλ Μαδρίτης ωστόσο ο Τίτο Βιλανόβα υπογραμμίζει πως η ομάδα του δεν έχει κατακτήσει ακόμα τον τίτλο στην Ισπανία.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στο "Καμπ Νου", ο προπονητής της Μπαρτσελόνα τόνισε: "Η βαθμολογική μας συγκομιδή είναι πολύ μεγάλη, αλλά δεν είναι εύκολη η δουλειά μας. Έπρεπε να παλέψουμε για να κερδίσουμε κάποια παιχνίδια και

ίσως δεν θα μπορέσουμε να το συνεχίσουμε στο μέλλον. Την πρώτη μου χρονιά ήμασταν 12 βαθμούς πίσω και έπρεπε να πάμε στο Μπερναμπέου για να παίξουμε τον τίτλο. Τώρα υπάρχει μια ομάδα που βρίσκεται εννιά βαθμούς πίσω μας. Έτσι, δεν νομίζω πως ο τίτλος είναι δικός μας για να τον χάσουμε. Αν υπάρξει ομάδα που θα μπορέσει να μας προσπεράσει στην βαθμολογία, τότε αυτή δικαιούται τον τίτλο. Αυτό έγινε το 2009 και μπορεί να γίνει ξανά. Το ισπανικό πρωτάθλημα δεν είναι εύκολο και σίγουρα δεν είναι βαρετό".
Ο Βιλανόβα μίλησε και για τον Λιονέλ Μέσι που έφτασε αισίως τα 90 γκολ μέσα στο 2012: "Μπορεί να είναι εύκολο να εστιάζεις σε άλλους παίκτες, αλλά η δουλειά του Μέσι είναι απίστευτη και σε μαγνητίζει. Είναι ο καλύτερος στον κόσμο στην θέση που παίζει και μπορεί μόνο να βελτιωθεί".

Keywords
Τυχαία Θέματα