ΠΑΟΚ | Πλακάτ για τον ΜακΓκραθ!

Σε μια πρωτότυπη κίνηση - αλά NBA- για τα ελληνικά δεδομένα στο μπάσκετ προχώρησε ένας φίλαθλος του ΠΑΟΚ στον αγώνα του Σαββάτου με τον Πανελευσινιακό, καθώς δημιούργησε πλακάτ με την όψη του Ντόνι ΜακΓκραθ!

Μάλιστα, στο πίσω μέρος του πλακάτ ο φίλος του "δικεφάλου" έγραψε το εξής: "Νο 7, κάνε να βρέξει, όπως τις παλιές εποχές". Από τη μεριά του, ο Ιρλανδός γκαρντ τον δικαίωσε πλήρως, σκοράροντας 17 πόντους με 4/6 τρίποντα.

Η ΚΑΕ αναφέρει:

"Η ατμόσφαιρα

στο PAOK Sports Arena το περασμένο Σάββατο και στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Πανελευσινιακό ήταν πολύ όμορφη, με πολλά μικρά παιδιά, αλλά και αρκετή φαντασία, όπως στην περίπτωση του φίλου της ομάδας, που στα πρότυπα του ΝΒΑ δημιούργησε ένα εντυπωσιακό πλακάτ για τον Donnie McGrath συνοδευόμενο και από ένα εμπνευσμένο μήνυμα.

Με ένα τεράστιο πλακάτ όπου απεικονίζονταν το πρόσωπο του Donnie McGrath στα χέρια και σε κάθε προσπάθεια του αμερικανού γκαρντ του ΠΑΟΚ, ο φίλος της ομάδας έδωσε μία άλλη νότα στο παιχνίδι. Στο πίσω μέρος του πλακάτ υπήρχε και το μήνυμα «No 7. Make it rain. Just like old times!"

Keywords
Τυχαία Θέματα