«Η καλύτερη εβδομάδα για όλους στην Βέροια»

11:46 17/12/2012 - Πηγή: AEK365

Σήμερα Δευτέρα ξεκίνησε η καλύτερη μέρα και η καλύτερη εβδομάδα της σεζόν για την Βέροια, όπως υποστήριξε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, αφού έχει προηγηθεί η μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού με 3-0. Ο Έλληνας τεχνικός υπογράμμισε πως η ομάδα της Ημαθίας έδειξε τις ικανότητες της δίχως να προσπαθήσει να αποδείξει πως είναι καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Βέροιας στον NOVAΣΠΟΡ

FM 94.6
- Για τη ψυχολογία της ομάδας μετά τη νίκη: «Ξεκίνησε η καλύτερη ημέρα και εβδομάδα της σεζόν για όλους εμάς στη Βέροια. Η πιο σημαντική νίκη που έχουμε πετύχει. Υπάρχουν τα καλύτερα συναισθήματα στην πόλη και σε όλους εμάς στην ομάδα».
- Για την προετοιμασία της ομάδας: «Θεωρώ ότι οι προηγούμενοι αγώνες μιας ομάδας, δεν είναι τίποτα περισσότερο από πληροφορίες. Με βάση αυτό πρέπει να δουλέψεις. Τα αγωνιστικά στοιχεία που δουλεύεις κουμπώνουν, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Ο σχεδιασμός δεν έχει να κάνει μόνο με την προετοιμασία της εβδομάδας. Μέσα στην εβδομάδα δουλεύουμε το υψηλό επίπεδο προσπάθειας και την αγωνιστική πειθαρχία. Αυτά είναι στοιχεία που δουλεύουμε στην καθημερινότητα μας».
- Για τον Παναθηναϊκό και τον τρόπο που έπαιξε η Βέροια: «Ο Παναθηναϊκός έχει ικανότατους ποδοσφαιριστές. Σκοπός μας ήταν να περιορίσουμε την επιθετική ικανότητα του αντίπαλου. Σε κάθε αγώνα τα βασικά αγωνιστικά χαρακτηριστικά της η ομάδα μας τα διατηρεί. Και ο ΠΑΟΚ έπαιζε με το ίδιο σύστημα και καταφέραμε να τον μπλοκάρουμε. Δεν αλλάζω ποτέ το σχήμα με τους δύο επιθετικούς, πάντα παίζω έτσι. Όσο λιγότερο επιτρέπεις να φέρουν την μπάλα στην εστία σου, τόσο μειώνεις τις ευκαιρίες να δεχτείς κάποιο γκολ.
- Για τη βαθμολογική κατάσταση: «Αυτή η εξάδα παιχνιδιών ήταν θεωρητικά η πιο δύσκολη περίοδος για την Βέροια, στους προηγούμενους πέντε αγώνες είχε πάρει ένα βαθμό και στους τελευταίους πέντε πήραμε έξι βαθμούς και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Είμαστε σε μια βαθμολογική θέση που δεν αρκεί μόνο το δικό μας αποτέλεσμα, αλλά και των υπολοίπων. Μέχρι να ξεκολλήσουμε από αυτή τη θέση, θα έχουμε την αγωνία των άλλων αποτελεσμάτων».
- Για τον Παναθηναϊκό: «Μετά την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας έδειξε βελτιωμένος και αυτό το έχουν καταλάβει όλοι. Στον αγώνα δεν διεκδικήσαμε να αποδείξουμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό. Μπορείς όμως σε έναν αγώνα να δείξεις τις δικές σου ικανότητες».

Keywords
Τυχαία Θέματα