Νίκησε και ελπίζει ο ΟΣΦΠ

23:44 24/10/2012 - Πηγή: AEK365

Τους πρώτους βαθμούς του στο Τσάμπιονς Λιγκ πήρε απόψε στο «Μοσόν» της Γαλλίας ο ΟΣΦΠ. Η ομάδα του Ζαρντίμ αν και βρέθηκε να χάνει με 1-0, κατάφερε να γυρίσει το ματς και με γκολ των Τοροσίδη – Μήτρογλου να νικήσει την κάκιστη Μονπελιέ. Το γκολ της νίκης επιτεύχθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα, με τους Γάλλους που παραπαίουν

στο Σαμπιονά να χάνουν ένα δικό τους παιχνίδι…
Πλέον, ο ΟΣΦΠ έχει τρεις βαθμούς, η Σάλκε είναι πρώτη με 7, η Άρσεναλ έχει 6 και η Μονπελιέ έχει έναν. Η Πειραιώτες ελπίζουν για το Τσάμπιονς Λιγκ, αν και απόψε πήραν… κεφάλι για το Γιουρόπα Λιγκ.
Ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο δεν κατάφερε να κάνει πολλά πράγματα. Κυρίως προσπάθησε να διατηρήσει το μηδέν στην άμυνα του, με την Μονπελιέ να έχει τον έλεγχο του αγώνα… Στο 8’ ο Μπελχαντά είχε μια καλή στιγμή, ενώ ο ΟΣΦΠ με τον Μασάντο στο 24’ έχασε τεράστια ευκαιρία, ενώ στο 38’ ο ίδιος παίκτης είχε ένα καλό σουτ. Τέσσερα λεπτά μετά η γαλλική ομάδα έχασε μια καλή ευκαιρία. Έτσι, οι δύο ομάδες πήγαν στο ημίχρονο με το 0-0. Στο 11’ πάντως ο διαιτητής δεν έδωσε πέναλτι σε χέρι του Χολέμπας σταματώντας την φάση με φάουλ νωρίτερα αντί να δώσει πλεονέκτημα…
Με την έναρξη της επανάληψης, ο ΟΣΦΠ βρέθηκε πίσω στο σκορ. Στο 49’ ο Ουτάκα τα έβαλε με την άμυνα του Ολυμπιακού, η μπάλα στρώθηκε στον Σαρμπονιέ και εκείνος με σουτ ανοίγει το σκορ. Στο 55’ ο Φουστέρ έχασε το… άχαστο προ κενής εστίας, ενώ στο 73’ ο Χολέμπας εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα κόντραρε και ο Τοροσίδης με προβολή φέρνει το παιχνίδι στα ίσια για το 1-1. Ο ΟΣΦΠ στα τελευταία λεπτά πίεσε με την είσοδο του Μήτρογλου και τελικά στο 91’ ο Χολέμπας άλλαξε το παιχνίδι, ο Αμπντούν έβγαλε πολύ καλή μπαλιά για τον Μήτρογλου που από κοντά έκανε το 1-2.

Champions League 2ος ΟΜΙΛΟΣ - 3η αγωνιστική

ΜΟΝΠΕΛΙΕ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: 1-2
ΓΗΠΕΔΟ: «Μοσόν»
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ντανιέλε Ορσάτο (Ιταλός)

ΜΟΝΠΕΛΙΕ: Πιονιέ, Μ’ Μπιβά, Ίλτον, Μπεντιμό, Σταμπουλί, Μπελχαντά, Καμπελά, Σαϊχί (85’ Μαρβό), Ουτάκαν, Μουνιέ (61’ Εστράδα), Σαρμπονιέ (68’ Καμαρά)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κάρολ, Τοροσίδης, Χολέμπας, Κοντρέρας, Μανωλάς, Μανιάτης, Μοδέστο, Μασάντο, Γκρέκο (60’ Αμπντούν), Φουστέρ (87’ Λυκογιάννης), Τζεμπούρ (70’ Μήτρογλου)

Keywords
Τυχαία Θέματα