Επιβλητική η Σάλκε στο Emirates

23:44 24/10/2012 - Πηγή: AEK365

Champions League 3ος ΟΜΙΛΟΣ - 3η αγωνιστική

ΑΡΣΕΝΑΛ-ΣΑΛΚΕ: 0-2

ΓΗΠΕΔΟ: Emirates

Με διπλό έφυγε από το Λονδίνο η Σάλκε όπου κυριάρχησε απόλυτα επί της Άρσεναλ και κέρδισε δίκαια με 2-0. Η Σάλκε μπήκε καλά και στο 13' ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Φαρφάν από τον Βερμάελεν. Στο 34' ο Φαρφάν έκανε πολύ

ωραία ενέργεια αλλά πριν σκοράρει τον πρόλαβε ο Μερτεζάκερ. Οκτώ λεπτά μετά ο Χούντελααρ βρέθηκε σε ιδανική θέση αλλά πλάσαρε άουτ. Με το καλημέρα στο δεύτερο μέρος (48') η Σάλκε έχασε νέα ευκαιρία με τον Χέβεντες να μην μπορεί να σκοράρει. Η γερμανική πίεση συνεχίστηκε και τελικά απέδωσε καρπούς στο 75' όταν ο Χούντελααρ πετάχτηκε ανάμεσα στους δύο κεντρικούς αμυντικούς και με κεφαλιά έκανε το 0-1. Μετά το γκολ η Σάλκε έδωσε χώρο στην Άρσεναλ και στο 86' χτύπησε στην αντεπίθεση. Ο Φαρφάν γύρισε για τον Αφελάι και αυτός δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει.

ΑΡΣΕΝΑΛ (Αρσέν Βενγκέρ): Μανόνε, Τζένκινσον (82'Γκνάμπρι), Μέρτεζακερ, Βερμάελεν, Αντρέ Σάντος, Αρτέτα, Ράμσεϊ, Κοκλέν, Καθόρλα, Ζερβίνιο (74'Ζιρού) Ποντόλσκι (82'Αρσάβιν)

ΣΑΛΚΕ (Χουμπ Στέφενς): Ούνερσταλ, Ουτσίντα, Χέβεντες, Μάτιπ, Φουκς, Νοϊστέντερ, Χέγκερ (46'Τζόουνς), Χόλτμπι (64'Μπαρνέτα), Άφελαϊ, Φαρφάν, Χούντελαρ (88'Μαρικά)

Keywords
Τυχαία Θέματα