Κάποιος να σταματήσει την Πόρτο

23:44 24/10/2012 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE- 1ος ΟΜΙΛΟΣ 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΟΡΤΟ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ: 3-2
Γήπεδο: Ντραγκάο

Το τρία στα τρία έκανε η Πόρτο που επικράτησε με 3-2 της Ντιναμό Κιέβου και απέκτησε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης.

Η Ντιναμό είχε το πρώτο καλό σουτ του αγώνα στο 13ο λεπτό με τον Μιγκέλ Βελόσο, αλλά ο Έλτον απέκρουσε σε κόρνερ, αλλά δύο λεπτά μετά η Πόρτο άνοιξε το σκορ. Ο Λούτσο Γκονζάλες έκοψε στον Βαρέλα, ο οποίος με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, έκανε το 1-0. Ωστόσο στο 21ο λεπτό οι Ουκρανοί έφεραν στα ίσια το ματς. Ο Βελόσο εκτέλεσε

το κόρνερ και ο Γκούσεφ με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-1. η Πόρτο ανέβασε στροφές και στο 36ο λεπτό πήρα ξανά το προβάδισμα. Ο Ροντρίγκες έβγαλε όμορφη μπαλιά και ο Μαρτίνες από κοντά πλάσαρε ιδανικά τον Σοφκόφσκι.

Στο 53ο λεπτό τα σουτ του Μαρτίνες μέσα από την περιοχή έφυγε μόλις άουτ, αλλά στο 73' η Ντιναμό ισοφάρισε ξανά. Ο Γιαρμολένκο βρήκε τον Ιντέγιε στην περιοχή κι εκείνος με όμορφο τελείωμα έκανε τα 2-2. ωστόσο η χαρά των Ουκρανών κράτησε μόλις 5 λεπτά, καθώς στο 78' ο Λούτσο έκανε το γύρισμα στην περιοχή και ο Μαρτίνες από κοντά πλάσαρε για το τελικό 3-2.

ΠΟΡΤΟ: Έλτον, Ντανίλο, Οταμέντι, Μαϊκόν, Μανγκαλά, Φερνάντο, Λ. Γκονζάλες, Μουτίνιο (75' Ντεφούρ), Μαρτίνες, Τζέιμς (90+2' Λόπες), Βαρέλα (64' Άτσου).

ΝΤΙΝΑΜΟ: Σοφκόφσκι, Μπετάο, Μικχάλικ, Κατσερίντι, Ταϊβό, Γκάρμας, Μ. Βελόσο, Γιαρμολένκο, Βουκόγεβιτς (84' Κράνιτσαρ), Γκούσεφ, Ιντέγιε

Keywords
Τυχαία Θέματα