Τρένο η Μάλαγα

23:44 24/10/2012 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE- 3ος ΟΜΙΛΟΣ 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΑΛΑΓΑ - ΜΙΛΑΝ: 1-0
Γήπεδο: Ροσαλέδα

Η Μάλαγα έκανε το 3 στα 3 και βρίσκεται με το ένα πόδι στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Μίλαν μπήκε πιο δυνατά και στο 6ο λεπτό ο Καμπαγιέρο έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Μοντολίβο, ενώ στο 9' ο Πατσίνι αστόχησε από καλή θέση. Άουτ πέρασε και το σουτ του Ακέρμπι στο 28ο λεπτό, ενώ γενικά το ματς δεν είχε καλό ρυθμό. Η Μίλαν έφτασε μια ανάσα από το γκολ

στο 30', καθώς ο Εμάνουελσον έκανε το γύρισμα στην περιοχή και ο Ελ Σααραουί αστόχησε από πολύ κοντά, ενώ στο 34' και στο 36' τα σουτ του Ίσκο πέρασαν λίγο άουτ. Στο 39' η κεφαλιά του Ντεμικέλις δε βρήκε στόχο και στο 43' η Μάλαγα κέρδισε αμφισβητούμενο πέναλτι σε ανατροπή του Χοακίν από τν Κονστάντ. Ο Ισπανός χαφ ανέλαβε ο ίδιος να το εκτελέσει, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ και σπατάλησε τη σπουδαία ευκαιρία να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του.

Στο 55' ο Μπονέρα έπεσε προ του Σαβιόλα κι έσωσε τη Μίλαν, ενώ ίσως βρήκε και με το χέρι την μπάλα, ενώ στο 57' ο Καμπαγιέρο έδιωξε δύσκολα το απ' ευθείας φάουλ του Μοντολίβο. Τελικά η Μάλαγα κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 63ο λεπτό με τον έως εκείνη την ώρα μοιραίο... Χοακίν. Ο Ιτούρα τροφοδότησε τον Ισπανό άσος κι εκείνος τελείωσε ιδανικά τη φάση μέσα από την περιοχή κι έκανε το 1-0. δύο λεπτά αργότερα ο Ελισέου έπιασε τρομερό σουτ από μακριά, αναγκάζοντας τον Αμέλια σε μεγάλη επέμβαση, ενώ στο 84' ο Ελ Σααραουί αστόχησε από ιδανική θέση. Η Μίλαν θα μπορούσε να πάρει το Χ αλλά και στο επόμενο λεπτό ο Ντεμικέλις έδιωξε πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Μεσές.

ΜΑΛΑΓΑ: Καμπαγιέρο, Γκαμέζ, Ουέλιγκτον, Ντεμικέλις, Ιτούρα, Καμάτσο, Χοακίν (84' Ντούντα), Ίσκο, Πορτίγιο (90' Ονιέγου), Ελισέου, Σαβιόλα (69' Σάντα Κρους)

ΜΙΛΑΝ: Αμέλια, Ντε Σίλιο, Μεσές, Ακέρμπι (77' Κρκιτς), Μπονέρα, Κονστάντ (68' Πάτο), Εμάνουελσον, Μοντολίβο, Αμπροζίνι, Πατσίνι, Ελ Σααραουί.

Keywords
Τυχαία Θέματα