Νέα Nokia smartphones με Windows Phone 8.1

11:11 4/4/2014 - Πηγή: AEK365

Τρεις νέες Lumia συσκευές της Nokia που βασίζονται στο λειτουργικό Windows Phone 8.1 παρουσιάστηκαν στην εκδήλωση Build 2014 της Microsoft.

Παράλληλα η εταιρεία επιβεβαίωσε πως τα Windows

Phone 8.1 θα είναι διαθέσιμα για όλη τη σειρά Lumia με Windows Phone 8 αυτό το καλοκαίρι.

Το Nokia Lumia 930, η νέα ναυαρχίδα της εταιρείας προσφέρει τα καλύτερα χαρακτηριστικά των Microsoft και Lumia για την απόλυτη εμπειρία βίντεο και εικόνας.

Διαθέτει κάμερα 20 megapixel PureView με οπτικά ZEISS και προηγμένο Rich Recording και το καινοτόμο Living Images, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon στα 2.2GHz, αλλά και ποιοτική κατασκευή που συνδυάζει μέταλλο και πολυάνθρακα με μία οθόνη ClearBlack 5 ιντσών.

Το Nokia Lumia 930 θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως τον Ιούνιο.


Επίσης παρουσιάστηκαν τα προσιτά Nokia Lumia 630 και Lumia 635, που προσφέρουν τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon, οθόνη 4.5" ClearBlack αλλά και μοναδικό σχεδιασμό, σε πολλά χρώματα με εναλλασσόμενα shells.

Το Nokia Lumia 630 αναμένεται να κυκλοφορήσει το Μάιο και σε 3G Dual SIM έκδοση, ενώ το 4G/LTE Nokia Lumia 635 θα είναι διαθέσιμο από τον Ιούλιο.

Όλες οι νέες συσκευές ενσωματώνουν τις λειτουργίες SensorCore για την ανίχνευση κίνησης, ώστε να υποστηρίζουν εφαρμογές Health & Fitness.


Πηγή: thegang.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα