Γκαλιάνι: Η Μίλαν καλύτερη ομάδα της χιλιετίας!

11:11 4/4/2014 - Πηγή: AEK365

Την φετινή σεζόν η Μίλαν βρίσκεται 39 βαθμούς μακριά από την κορυφή και ακόμα και αν δεν καταφέρει να βγει στην Ευρώπη θα συνεχίσει να είναι, σύμφωνα με τον Αντριάνο Γκαλιάνι, η καλύτερη ομάδα της χιλιετίας.
Σε δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος της Μίλαν τόνισε: "Η ομάδα βρίσκεται σε άνοδο από άποψη φυσικής κατάστασης και τεχνικής. Σε αυτά τα 15 χρόνια της νέας χιλιετίας είναι η μοναδική ιταλική ομάδα που παίζει πάντα στα ευρωπαϊκά Κύπελλα, 13 φορές στο Τσάμπιονς Λιγκ και 2 στο Europa League.

Συνεπώς, ακόμα και αν δεν παίξουμε του χρόνου σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση, θα τα έχουμε πάει καλύτερα από κάθε άλλη ομάδα στην Ιταλία αυτή την χιλιετία, πηγαίνετε να υπολογίσετε τι έχουν κάνει οι ανταγωνιστές μας".
Για την παρουσία του Μάριο Μπαλοτέλι στην Μίλαν, ο Γκαλιάνι είπε: "Δεν τον έχω δει να πηγαίνει ποτέ άσχημα. Πέρσι έβαζε ένα γκολ ανά αγώνα και μας βοήθησε να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει ένα πολύ καλό ποσοστό γκολ ανά αγώνα τους 14 μήνες που βρίσκεται μαζί μας. Η απόδοση του ικανοποιεί την διοίκηση, δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα".

Keywords
Τυχαία Θέματα