Οι ευρωπαϊοι γράφουν για το Ναό και στην ΑΕΚ ξεκαθαρίζουν για το ρόστερ

10:22 4/4/2014 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για την αναφορά των ευρωπαϊων στην ΑΕΚ και το παλάτι της γράφει η εφημερίδα στο σημερινό της πρώτο θέμα: "Την ώρα που στην Ελλάδα, υπάρχουν κάποιοι που εθελοτυφλούν και ονειρεύονται εμπόδια, στην Ευρώπη αναφέρεται πλέον ως δεδομένο το χτίσιμο της Αγιά Σοφιάς. Έντονα συζητιέται στα υψηλά κλιμάκια της UEFA, η αναγέννηση της

ΑΕΚ με τον Μελισσανίδη στο τιμόνι ενώ θεωρείται δεδομένη και σίγουρη η ανέγερση του γηπέδου".

SPORTDAY

Για "μεταγραφικό μπαράζ με επτά ακόμα παίκτες για πέντε θέσεις και... βάλε", κάνει λόγο η SD. Αναλυτικά τονίζει:
ΑΕΚ έχει αποκτήσει ήδη δέκα (Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Σαρής, Αραβίδης, Ανέστης, Ζόριτς, Μάνταλος, Φαγέ, Ντούνης και Σβάρνα) παίκτες εν όψει Football League και λογικά θα πάρει άλλους επτά. Θέλει να καλύψει τα κενά στη θέση του αριστερού, δεξιού μπακ, του αμυντικού χαφ, του εξτρέμ και του επιθετικού. Σε προχωρημένο στάδιο είναι η περίπτωση του Κώστα Κατσουράνη, ενώ οι Δέλλας, Μπάγεβιτς και Λύμπεροπουλος βρίσκονται σε καθημερινή επαφή και ο τελευταίος έχε αναλάβει τις διαπραγματεύσεις".

LIVE SPORT

"Για ξεκαθάρισμα στην ΑΕΚ", γράφει με τη σειρά της η LS αναφέροντας: "Μετά το Πάσχα τελειώνουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο τα κρίσιμα ζητήματα του προπονητή, του Κατσουράνη και των μεταγραφικών... εκπλήξεων".


GOAL

Για τον Καθάριο κι άλλα μεταγραφικά ζητήματα γράφει το GOAL στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Αναλυτικά:
"Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες, από την Ενωση έκαναν την πρώτη διερευνητική επαφή με τη διοίκηση του Πανθρακικού προκειμένου να διαπιστώσουν τις απαιτήσεις του για την παραχώρησή του. Στην Κομοτηνή ήταν απόλυτα ενήμεροι για το φιλολογικό ενδιαφέρον της ΑΕΚ και είναι έτοιμοι να προχωρήσουν σε ουσιαστικές διαπραγματεύσεις για να κλείσει η συμφωνία.

Στην ΑΕΚ έχουν εντυπωσιαστεί με την εξέλιξη του Καθάριου. Αν και μετρά μόλις δέκα ματς φέτος, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και παιχνίδι με παιχνίδι εμφανίζεται περισσότερο ουσιαστικός.

Ο Καθάριος ξεχωρίζει για την ικανότητα στο τρανζίσιον, στη μετάβαση δηλαδή από την άμυνα στην επίθεση. Είναι παίκτης που μπορεί να καλύψει ιδανικά τη θέση του «οκταριού» και στην Ενωση επιθυμούν να κάνουν μια κίνηση επένδυσης για το παρόν αλλά και το μέλλον.

Ο Καθάριος έχει δεχθεί πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του από τους Θράκες (το παρόν ολοκληρώνεται το 2015), αλλά δεν δείχνει διάθεση για μεγαλύτερη δέσμευση.

Επιστρέφει για Κουρμπέλη

Αν και με τις κινήσεις απόκτησης των Σαρρή, Κολοβέτσιου και Λαμπρόπουλου η ΑΕΚ έδειξε να καλύπτει τις θέσεις των κεντρικών αμυντικών, το θέμα του Δημήτρη Κουρμπέλη φαίνεται πως επανέρχεται στο προσκήνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην Ενωση καλοβλέπουν ξανά τον 21χρονο μεσοαμυντικό. Κυρίως επειδή ήραν κάθε ενδοιασμό για το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε στα μέσα της σεζόν. Το τελευταίο δίμηνο ο Κουρμπέλης συμμετέχει κανονικά στα ματς του Αστέρα, αγωνιζόμενος μάλιστα ως αμυντικός μέσος. Δείχνοντας ξεκάθαρα πως μπορεί να καλύψει με ποιότητα δύο θέσεις. Η ΑΕΚ διατηρεί τον πρώτο λόγο εντός συνόρων και είναι θέμα του Δημήτρη Μελισσανίδη η τελική κίνηση".

Keywords
Τυχαία Θέματα