Η ΚΕΔ βγάζει λάδι τον Καλογερόπουλο!

10:15 4/4/2014 - Πηγή: AEK365

Η εφημερίδα GOAL NEWS σε δημοσίευμα της αναφέρει πως η περιρρέουσα ατμόσφαιρα στην ΚΕΔ για την διαιτησία του Χαράλαμπου Καλογερόπουλου στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ είναι πως ήταν καλή και δεν προκύπτει διαμόρφωση αποτελέσματος του ημιτελικού με τις υποδείξεις του παρά το γεγονός πως ούτε ο Καλογερόπουλος με τους βοηθούς του αλλά ούτε και ο παρατηρητής διαιτησίας

είδαν το σπρώξιμο του Φουστέρ στον Αθανασιάδη.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της GOAL NEWS:
Ολη η Ελλάδα είδε από την τηλεόραση το σπρώξιμο του Φουστέρ στον Αθανασιάδη στο 34ο λεπτό του προχθεσινού ημιτελικού του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ εκτός από τους διαιτητές του αγώνα και τον παρατηρητή Μανόλη Γιανναδάκη. H δε Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας διαρρέει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα!
Ούτε ο Αθηναίος ρέφερι της αναμέτρησης Χαράλαμπος Καλογερόπουλος ούτε ο β' βοηθός Νίκος Γεωργαράκος ούτε ο β' επιπρόσθετος Αλέξανδρος Αρετόπουλος αντιλήφθηκαν το «πέσιμο» στον επιθετικό του ΠΑΟΚ και ο μέσος των «ερυθρόλευκων» γλίτωσε την αποβολή. Κάτι που δεν συνέβη με τον Μίροσλαβ Στοχ, το σπρώξιμο του οποίου στον Βαλντέζ έγινε αντιληπτό απ' όλους με αποτέλεσμα ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ να αποβληθεί, σωστά, αλλά μόνο αυτός.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αθηναίος ρέφερι στα αποδυτήρια όταν ρωτήθηκε για την επίμαχη φάση επικαλέστηκε το... μπούγιο στο οποίο ήταν ο Φουστέρ και δεν είδε το σπρώξιμο ενώ είχε στραμμένο το βλέμμα του στις «κοκορομαχίες» του Βαλντέζ με τον Αθανασιάδη. Είδε όμως, όπως και οι συνεργάτες του, τον επιθετικό του ΠΑΟΚ πεσμένο στο έδαφος, το τελείωμα της... φάσης δηλαδή, και χωρίς να ξέρει τι έχει προηγηθεί παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τον μέσο του Ολυμπιακού.
Ούτε ο παρατηρητής είδε!
Πέραν του διαιτητή, ούτε ο παρατηρητής της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας Μανόλης Γιανναδάκης που βρισκόταν στο γήπεδο φέρεται να έχει αντίληψη του τι συνέβη στη «συμπλοκή» που ακολούθησε το γκολ του ΠΑΟΚ από τον Αθανασιάδη. «Κι εγώ αυτό από την εξέδρα είδα, μόνο το σπρώξιμο του Στοχ. Η κόκκινη είναι σωστή. Δεν ξέρω αν έχει γίνει κάτι άλλο αλλά η κόκκινη είναι δικαιολογημένη» έλεγε χαρακτηριστικά ο εκ Λασιθίου πρώην διαιτητής.
«Δεν υπάρχει πρόβλημα» λέει η ΚΕΔ
Το πρώτο ντέρμπι στην καριέρα του Χαράλαμπου Καλογερόπουλου «στιγματίστηκε», λοιπόν, από τη συγκεκριμένη φάση την οποία δεν είδε κανείς!
Αν θα τιμωρηθεί είναι άλλο θέμα. Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, αφού μελετήσει την έκθεση του πρώην διαιτητή από το Λασίθι, θα αποφανθεί. Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα είναι ότι η διαιτησία του 31χρονου διαιτητή ήταν καλή και ότι δεν προκύπτει διαμόρφωση αποτελέσματος του ημιτελικού από τις υποδείξεις του. Οπως χαρακτηριστικά ανέφερε όμως μέλος της Επιτροπής, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για τον διαιτητή.
Για Βαλντέζ και Αθανασιάδη
Ο Αθηναίος ρέφερι, όπως υποστήριζε μετά το τέλος του αγώνα, εν γνώσει του δεν έβγαλε την κίτρινη κάρτα στους Αθανασιάδη και Βαλντέζ, που θα ήταν η δεύτερη και για τους δύο, οι οποίοι θα έπρεπε στη συνέχεια να αποβληθούν. Και αυτό γιατί ο Αθανασιάδης είχε ήδη παρατηρηθεί με κάρτα στο 12' και ο Βαλντέζ έξι λεπτά αργότερα.
Οπως ισχυριζόταν ο Καλογερόπουλος, δεν ήθελε να βγάλει την κόκκινη κάρτα από το τσεπάκι του, γιατί θα δυναμίτιζε το κλίμα στον ημιτελικό. Ακούστηκε από ανθρώπους που ήταν έξω από τα αποδυτήρια να λέει χαρακτηριστικά ότι εν γνώσει του δεν έβγαλε κόκκινη κάρτα στους δύο ποδοσφαιριστές, για να μη γίνει το παιχνίδι πολεμικό.
Παίζει στον ημιτελικό ο Στοχ
Ο Μίροσλαβ Στοχ δεν κινδυνεύει να χάσει τον επαναληπτικό ημιτελικό στις 16 Απριλίου. Ο διαιτητής Καλογερόπουλος γράφει στο φύλλο αγώνα ότι απέβαλε τον Σλοβάκο για «βίαιη απώθηση», γεγονός που συνεπάγεται αποκλεισμό μίας αγωνιστικής από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, την οποία θα εκτίσει στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Αν ο Αθηναίος ρέφερι έγραφε ότι ο παίκτης του ΠΑΟΚ χτύπησε τον Βαλντέζ, τότε με βάση τον πειθαρχικό κώδικα θα κινδύνευε με ποινή τριών αγωνιστικών που συνεπάγεται ότι εκτός από το παιχνίδι με την ομάδα του Περιστερίου θα έχανε ακόμη και την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Λεβαδειακό αλλά και τον επαναληπτικό ημιτελικό.
Να σημειωθεί ότι στο φύλλο αγώνα δεν γίνεται πουθενά αναφορά ούτε στην αντίδραση κατά τη στιγμή της αποχώρησής του από τον αγωνιστικό χώρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα