«Να είμαστε ανταγωνιστικοί»

18:02 24/11/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Κολοσσός Ρόδου θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό (25/11, 13:00/ΕΤ1) για την 7η αγωνιστική της Α1 κι οι Γκέκος και Καλαϊτζής κάλεσαν τον κόσμο της ομάδος να διασκεδάζουν μαζί τους την αναμέτρηση.«Ξέρουμε πολύ καλά με ποιον παίζουμε. Ο Ολυμπιακός είναι Πρωταθλητής Ελλάδος κι Ευρώπης κι έχει τελείως διαφορετικούς στόχους από εμάς. Είναι πλήρης σε όλες τις θέσεις και τον τελευταίο καιρό βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση σε Ελλάδα

κι Ευρώπη. Εμείς θέλουμε να πάρουμε ό,τι μας αναλογεί απ' το συγκεκριμένο παιχνίδι. Να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα, που διαθέτει εξαιρετικό ρόστερ. Θέλουμε τη συμπαράσταση του κόσμου μας, να γεμίσει το γήπεδο και να απολαύσει ένα ωραίο παιχνίδι» είπε στο esake.gr ο προπονητής της ομάδος της Ρόδου, Μηνάς Γκέκος.

Απ' την πλευρά του, ο Γιώργος Καλαϊτζής σχολίασε: «Η δική μας ομάδα θα πρέπει να χειριστεί το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό με τέτοιο τρόπο, ώστε να αποκομίσει όσο το δυνατόν περισσότερα αγωνιστικά κέρδη. Εκ των πραγμάτων η διαφορά ποιότητας και δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι μεγάλη κι από 'κει και πέρα θα προσπαθήσουμε να παίξουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Νομίζω ότι θα είναι καλό για το φίλαθλο κοινό της Ρόδου να έρθει την ομάδα μας απέναντι στον Πρωταθλητή Ελλάδος κι Ευρώπης, που διανύει μία εξαιρετική περίοδο. Είναι ευκαιρία να μας συμπαρασταθούν και να παρακολουθήσουν ένα καλό παιχνίδι».

Keywords
Τυχαία Θέματα