Μουρίνιο: Όσοι είστε εγωιστές θα έχετε πρόβλημα

12:00 17/6/2013 - Πηγή: AEK365

Στις 10 Ιουλίου ο Ζοσέ Μουρίνιο θα συναντήσει για πρώτη φορά τους παίκτες της Τσέλσι στο ξεκίνημα της προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν και, όπως αποκάλυψε, αυτό που θα τους τονίσει είναι πως θα πρέπει να αφήσουν στην άκρη τον εγωισμό τους αλλιώς θα έχουν πρόβλημα.

Σε δηλώσεις του ο Ζοσέ Μουρίνιο τόνισε: "Υπάρχει κάτι που λέω σε κάθε σύλλογο που εργάζομαι, και θα το πω ξανά όταν συναντήσω τους παίκτες στις 10 Ιουλίου. Είναι μια φράση που λέω πάντα την πρώτη μέρα και είναι η εξής... Αν είστε επαγγελματίες, δεν είστε εγωιστές, αν βάλετε τον σύλλογο πάνω

από τον εαυτό σας και αν εργαστείτε 100% για μένα, για τους συμπαίκτες και για τον σύλλογο σας θα έχουμε μια θαυμάσια σχέση. Αν είστε εγωιστές, αν δεν νοιάζεστε για τους οπαδούς, τότε θα έχετε μεγάλο πρόβλημα...".
Για την στήριξη που πιστεύει πως θα έχει από τον Ρομάν Αμπράμοβιτς, ο Μουρίνιο δήλωσε: "Μερικές φορές υπάρχουν δυο παιδιά που δεν είναι αρκετά πρόθυμα να δεχτούν αυτό το είδος των κανόνων και κατά συνέπεια υπάρχουν προβληματικές σχέσεις, και ο σύλλογος εκείνη την στιγμή υποστηρίζει τον προβληματικό ποδοσφαιριστή ή τον προπονητή. Αν οι σύλλογοι υποστηρίξουν τον προπονητή, τότε τα δυο μικρά παιδιά θα φύγουν εύκολα".

Keywords
Τυχαία Θέματα