Φέρντιναντ: Να περιμένει ο Μουρίνιο

11:05 17/6/2013 - Πηγή: AEK365

Στην Τσέλσι ελπίζουν πως με την επιστροφή του Ζοσέ Μουρίνιο η ομάδα θα επιστρέψει στην κορυφή της Premier League με τον Ρίο Φέρντιναντ να συνιστά υπομονή στον Πορτογάλο τεχνικό μιας και στόχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως είπε, είναι το πρωτάθλημα με τον Ντέιβιντ Μόγιες στον πάγκο.

Σε δηλώσεις του ο κεντρικός αμυντικός της πρωταθλήτριας Αγγλίας τόνισε: "Θα είναι εξαιρετικό να πάρουμε το πρωτάθλημα με τον Ντέιβιντ Μόγιες. Το να κατακτήσουμε τον τίτλο στην πρώτη

μας προσπάθεια με έναν νέο προπονητή θα ήταν κάτι ξεχωριστό. Ο Ντέιβιντ Μόγιες είναι ένας πραγματικός άνθρωπος του ποδοσφαίρου. Πιστεύω πως έχουμε πολύ καλές πιθανότητες να τα καταφέρουμε και μαζί του. Στόχος είναι να γίνουμε ακόμα καλύτεροι και αυτό δεν αλλάζει με τον νέο προπονητή".
Για την επιστροφή του Μουρίνιο στην Premier League, ο Φέρντιναντ δήλωσε: "Είναι καλό για το πρωτάθλημα μας να επιστρέφει μια προσωπικότητα σαν τον Μουρίνιο. Ελπίζω πάντως να περιμένει μέχρι να αποσυρθώ για να κερδίσει κάποιον τίτλο".
Ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός αναφέρθηκε και στις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν να φύγει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: "Παίρνουμε καλά χρήματα, αλλά το πιο σημαντικό για εμένα είναι να βρίσκομαι σε μια ομάδα που έχει επιτυχίες και που είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο, από το να παίρνω λίγα περισσότερα κάπου αλλού. Θα μπορούσα να είχα φύγει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για πιο πολλά λεφτά, αλλά αυτό ποτέ δεν αποτελούσε δέλεαρ για εμένα".

Keywords
Τυχαία Θέματα