Μουρίνιο: Μπορεί να φτάσει στην κορυφή ο Αζάρ

14:01 11/1/2014 - Πηγή: AEK365

Ικανοποιημένος με την βελτίωση που παρουσιάζει ο Εντέν Αζάρ εμφανίστηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο ο οποίος υποστήριξε πως ο Βέλγος μέσος έχει όλα τα φόντα να φτάσει στην κορυφή αποκλείοντας παράλληλα κάθε πιθανότητα πώλησης του από την Τσέλσι.
Σε δηλώσεις του ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε: "Στην ηλικία των 23 που είναι ο Αζάρ και σε αυτό το επίπεδο μπορούμε να περιμένουμε ακόμα περισσότερα στο μέλλον. Έχει πολλά χρόνια μπροστά του και μπορεί να φθάσει στην κορυφή. Θα πρέπει να τον αφήσουμε να ακολουθήσει τον δρόμο που έχει επιλέξει.

Δεν περιμένω να είναι ο καθοριστικός μας παίκτης σε κάθε ματς. Δεν μπορώ να τον πιέζω. Αλλά είμαστε ικανοποιημένοι μαζί του. Έχει βελτιωθεί απ' όλες τις απόψεις. Δεν ήταν από τους λάτρεις της προπόνησης και το έκανε μόνο για διασκέδαση. Δεν συγκεντρώνονταν.
Έχει εξελιχθεί, δεν θα πω σε έναν από τους καλύτερους, αλλά καλός επαγγελματίας στην προπόνηση. Δουλεύει πολύ σκληρά για την ομάδα. Προσπαθεί να έχει όλο και περισσότερη συμμετοχή στο παιχνίδι. Αναλαμβάνει αυτή την ευθύνη".
Με αφορμή τις φήμες περί επιστροφής του Αζάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν ο Μουρίνιο έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως "δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει από την Τσέλσι ο Αζάρ".

Keywords
Τυχαία Θέματα