Καράσκο: Το ίδιο καλά όπως με τον ΠΑΣ

13:18 11/1/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται την Κυριακή, 17:15, τον Πλατανιά και ο Μαουρίτσιο Καράσκο υπογράμμισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να παίξουν το ίδιο καλά όπως στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής, με τον ΠΑΣ Γιάννινα, για να πάρουν την νίκη.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στην NOVA ο Αργεντινός επιθετικός του Αστέρα Τρίπολης
-Για το παιχνίδι με τον Πλατανιά: «Πρέπει να παίξουμε το ίδιο καλά όπως με τον ΠΑΣ, να κυκλοφορήσουμε την μπάλα και να διεκδικήσουμε τη νίκη».
-Για

το που πρέπει να σταθεί ο Αστέρας για να πάρει τη νίκη: «Να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν για να μπούμε μπροστά στο σκορ όσο πιο γρήγορα γίνεται και να κυκλοφορήσουμε καλά την μπάλα».
-Για το ποιο είναι το δυνατό σημείο του αντιπάλου: «Είναι μια καλή ομάδα με καλούς επιθετικούς. Πρέπει να παίξουμε καλά στην άμυνα και να μην τους δώσουμε χώρο».
-Για το ποιους παίκτες πρέπει να προσέξουν: «Δεν γνωρίζω κάποιον συγκεκριμένο αλλά ξέρω ότι είναι πολύ καλοί και επικίνδυνο και δεν πρέπει να τους αφήσουμε να σκοράρουν».
-Για το πώς περιμένουν τον Πλατανιά: «Όλες οι ομάδες παίζουν αμυντικά εδώ και αυτό μας δημιουργεί πρόβλημα γιατί πρέπει να σκοράρουμε αλλά αυτό πρέπει να κάνουμε για να πάρουμε τη νίκη».
-Για το αν θα επηρεάσουν οι απουσίες την απόδοση της ομάδας: «Είναι πολύ σημαντικοί παίκτες αλλά υπάρχουν αντάξιοι αναπληρωματικοί και μπορούν να παίξουν καλά και να διεκδικήσουν το ρόλο τους στην ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα