«Κλείνει» Ιμπραΐμ ο ΟΣΦΠ

12:17 11/1/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θα προχωρήσει τον Γενάρη σε άλλη μεταγραφή πλην του Πελέ αλλά σύμφωνα με την SPORTDAY η ΠΑΕ ετοιμάζεται να "κλείσει" την ερχόμενη εβδομάδα τον Αμπντισαλάμ Ιμπραΐμ της Μάντσεστερ Σίτι.
Σημειώνεται πως ο Τύπος στην Βρετανία παρουσιάζει δυο σενάρια για το μέλλον του Ιβοριανού μέσου. Το πρώτο είναι αυτό που λέει πως ο Ιμπραΐμ θα αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό

και θα δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα και το δεύτερο λέει πως ο παίκτης θα δοθεί δανεικός από την Μάντσεστερ Σίτι σε άλλη ομάδα και ο Ολυμπιακός θα παρακολουθεί την περίπτωση του για το καλοκαίρι.
Εκπρόσωπος του Ιμπραΐμ είναι ο Ντμίτρι Σέλουκ ο οποίος μιλώντας στην SPORTDAY είπε το εξής: "Όλα είναι ανοιχτά, θα δούμε. Δεν είναι πάντως τόσο κοντά".
Ο Σέλουκ επιβεβαίωσε πως την ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν εξελίξεις ενώ σημειώνεται πως ο συγκεκριμένος ατζέντης έχει προτείνει στον Ολυμπιακό και τον Αμπντούλ Ραζάκ της Ανζί με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως η μεταγραφή έχει "κλείσει" και από την ΠΑΕ να διαψεύδουν τις συγκεκριμένες πληροφορίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα