Qeveria.eu

AhmetajQeveria, ër, çmimit ë ës, AhmetajQeveria, ër, çmimit ë ës Ahmetaj:Qeveria rriti taksat dhe favorizon monopolet për rritjen e çmimit të bukës

Δημοφιλέστερες Ειδήσεις

Share:

iNews στο Facebook

Qeveria për faturat:Të rishkruhen nga e para

07/10/10 13:55

Angli:Qeveria merr masa emregjente për ekonominë e vendit

22/06/10 12:03

Operacioni Athinë:Qeveria po përgatit “fshesën” më të madhe ndër vite për emigrantët

25/08/10 11:50

Qeveria Berisha,Këshilltarin n Nanos Ambasador të Jashtëzakonshëm në Sllovaki

07/07/10 23:25

Qeveria sllovake i thotë "JO" ndihmës për Greqinë!

16/07/10 22:29

Qeveria merr borxh për të rritur rrogat dhe pensionet!

24/06/10 12:37

Vazhdon të mbetet “peng” e kamionistëve Greqia,qeveria do përdori kamionët e ushtrisë

31/07/10 05:01

Qeveria merr masa,të reduktohen shpenzimet për udhëtime jashtë vendit

24/07/10 21:33