ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ | Εκδήλωση για τα οφέλη του αθλητισμού

Στο πλαίσιο του 15ου Forum Ανάπτυξης Πάτρας, ο Απόλλωνας Πάτρας διοργανώνει εκδήλωση ενημερωτικού χαρακτήρα με θέμα τα οφέλη του αθλητισμού στη ψυχοσωματική ανάπτυξη του παιδιού.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Νοεμβρίου στις 18:00 στην αίθουσα 1 του ξενοδοχείου “ΑΣΤΗΡ”. Ομιλητές στην ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνει ο Απόλλωνας Πάτρας θα είναι οι:

Ανδρέας Μολφέτας (Πρόεδρος Απόλλωνα Πάτρας), με θέμα: «Απόλλωνας Πάτρας: Μια αυθεντική αθλητική εταιρεία

λαϊκής βάσης».
Τάκης Πετρόπουλος (καθηγητής Φυσικής Αγωγής - προπονητής μπάσκετ - τεχνικός διευθυντής υποδομών Απόλλωνα Πάτρας), με θέμα: «Αθλητισμός και κινητική οντογένεση του παιδιού στη σύγχρονη αστική κοινωνία».
Βασιλική Ε. Γκρέκα-Σπηλιώτη (Καθηγήτρια Παιδιατρικής Ενδοκρινολογίας - Υπεύθυνη της Μονάδας Παιδιατρικής Ενδοκρινολογίας και Διαβήτη - Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Πατρών), με θέμα: «Η σημασία του αθλητισμού στην υγεία και ανάπτυξη του παιδιού».

Στόχος της εκδήλωσης είναι να ενημερωθεί η κοινή γνώμη αφενός για τον αθλητικό και κοινωνικό ρόλο του Απόλλωνα Πάτρας, και αφετέρου να γνωρίσει τα πολλαπλά οφέλη που αποκομίζουν τα παιδιά όταν αθλούνται.


Πηγή: www.newsplus.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα